Essential Amino Acids

Conține un mix de 8 aminoacizi esenţiali

Rating:
90% of 100
SKU
Pure_2
42,00 RON
In Stoc
 • Aroma

  Fara aroma
 • Prezentare

  Flacon
 • Gramaj

  250g
Intra in cont pentru a vedea cate puncte de fidelitate poti primi

Essential Amino Acids este un supliment nutritiv eficient, bazat pe un complex de 9 aminoacizi esențiali care lucrează în sinergie pentru dezvoltarea, volumizarea și definirea masei muscularea a organismului tău, ajutându-te, în același timp, să treci mai ușor peste perioadele de recuperare post-antrenament, precum și să lupți împotriva catabolismului.

Marea majoritate a celor 9 aminoacizi esențiali din compoziția acestui supliment nutritiv joacă un rol foarte important în procesul de sinteză proteică din interiorul țesutului muscular. Astfel, Essential Amino Acids te va ajuta să maximizezi rezultatele antrenamentelor tale, contribuind atât la dezvoltarea masei musculare a corpului, cât și la regenerarea fibrelor și celulelor musculare afectate după sesiunile de efort intens.

Ce ar trebui să știi despre Essential Amino Acids

Aminoacizii sunt componente esențiale ale proteinelor care hrănesc celulele musculare ale organismului tău. Fără aceștia, țesutul muscular nu se poate dezvolta. Asta pentru că, deși aminoacizii neesențiali pot fi sintetizați în mod direct de către organism, aminoacizii esențiali nu pot fi obținuți decât din surse externe, prin alimentație. Tocmai de aceea, Essential Amino Acids îți poate oferi un ajutor și un avantaj neprețuit în atingerea obiectivelor tale.

Pentru cine este recomandat Essential Amino Acids

Essential Amino Acids este un supliment ce poate fi folosit cu succes atât de către sportivii începători, cât și de către cei experimentați. Dacă ești la începutul antrenamentelor, acest supliment te va ajuta să te bucuri de o accelerare a dezvoltării musculare și a recuperării de la finalul antrenamentelor. Dacă ai deja obiceiul antrenamentelor fizice, cu Essential Amino Acids vei beneficia de o creștere a nivelului de forță, energie și anduranță, cu un efect pozitiv important asupra obiectivelor tale de antrenament.

Ce beneficii are Essential Amino Acids

Cel mai important beneficiu al consumului acestui supliment nutritiv este legat de accelerarea și susținerea procesului de sinteză proteică din țesutul muscular. Folosind Essential Amino Acids vei putea sprijini dezvoltarea și volumizarea fibrelor și celulelor musculare ale organismului tău, asigurând alimentarea lor cu proteinele și substanțele nutritive de care au nevoie, atât în timpul antrenamentelor, cât și la finalul acestora.

De asemenea, acest produs va avea o contribuție importantă la instalarea mediului anabolic în organism, ajutându-te să lupți împotriva catabolismului și să-ți conservi masa musculară.

Totodată, Essential Amino Acids va susține și va accelera recuperarea și regenerarea fibrelor și țesuturilor musculare afectate în urma sesiunilor de efort intens, contribuind la reducerea acestei perioade și maximizând rezultatele antrenamentelor tale.

Când ar trebui să consumi Essential Amino Acids

Cel mai potrivit moment pentru a consuma Essential Amino Acids este cu 30 de minute înainte de antrenament. Astfel, vei putea asigura alimentarea țesutului muscular cu proteinele de care acesta are nevoie pentru dezvoltare și volumizare, susținând în același timp o creștere a nivelului tău de forță, anduranță și energie, pentru a-ți îmbunătăți rezultatele.

Cum se administrează Essential Amino Acids

Doza optimă de Essential Amino Acids ar trebui să fie cuprinsă între 5 și 20 de grame de produs pe zi, în funcție de obiectivele tale de antrenament. O doză obișnuită este 15 grame sau o măsură și jumătate din produs, ce poate fi consumată cu cantitatea de apă pe care o preferi.

Mix de aminoacizi esenţiali (L-Leucină, L-Valină, L-Izoleucină, L-Lizină HCl, L-Fenilalanină, L-Treonină, L-Metionină, L-Triptofan).

Compoziție 15g
L-Leucină 3000 mg
L-valină 2400mg
L-izoleucină 2250 mg
L-lizină HCI 2100 mg
L-fenilalanină 1950 mg
L-treonină 1650 mg
L-metionină 1050 mg
L-triptofan 600mg

O doză obișnuită de aminoacizi esențiali este de 5- 20 g pe zi. Luați 15 g (aproximativ 1 ½ măsură) cu cantitatea preferată de apă. Pentru o absorbție optimă se recomandă consumarea aminoacizilor între mese, cu 30-45 minute înainte de antrenament sau imediat după antrenament.

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 100%
  EAA
  Aminoacizii sunt unitățile de bază ale moleculelor de proteine si, de aceea sunt deosebit de importanți pentru cei ce doresc sa isi formeze si mențină masa musculară ,dar si pentru cei pe care îi interesează doar sănătatea și starea de bine.
 2. 100%
  De calitate!
  Multi sunteți în urmă tare ,cel mai pur produs e ăla fara aromă!
 3. 60%
  Gust oribil
  Are conținut decent de aminoacizi dar gustul este deplorabil!
 4. 80%
  Ok
  Recuperarea e mult mai rapida după antrenamente și am mai multă energie. Foarte bun raportul calitate-preț doar ca mie nu îmi place deloc gustul și îl amestec mereu cu proteina.
 5. 20%
  De ce vinde fara aroma?
  Miroase ca o cauza morţii

  Răspuns Pro Nutrition:
  Essential Amino Acids în forma pură are într-adevăr un miros specific - este natural, se datorează în parte procesului de fermentație microbiană și confirmă puritatea acestuia.
  Există opțiunea de a alege EAA cu aromă și îndulcitor; aromele disponibile momentan sunt: Peach Ice Tea, și Green Apple. De asemenea, în forma pură se poate adăuga în sucuri (neacidulate) sau în shake-uri proteice.
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.

Intrebari

Intrebarile clientilor

amestec
Se poate pune in acelasi shaker cu proteinele?
Da se poate administra.
EAA
Salut.Este tip pastile sau praf?
Produsul Essential Amino Acids este sub forma de pudra.

2 articole

Afisati pe pagina