Politica de retur

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, SC PRO NUTRITION IMPEX S.R.L. va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: info@pronutrition.ro sau la numarul de telefon: 0264-220.347.

Procedura de denuntare si retur:

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:

- la adresa de  email info@pronutrition.ro 

- la numarul de telefon 0264-220.347

- prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa str. Tomis, nr.1 Dej, jud. Cluj

Se accepta la retur doar produsele care nu sunt deschise si se afla in ambalajul original. Produsele nedorite trebuie returnate in stare perfecta, cu toate sigiliile intacte.

In coletul de retur se vor afla toate documentele primite initial, precum si o sesizare scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

De asemenea sesizarea trebuie sa contina urmatoarele:

– numele clientului, adresa de email (daca este cazul) și numarul comenzii
– denumirea si numarul de bucati pentru produsele ce se doresc returnate
– data livrarii produselor
– motivul returnarii

Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra, iar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur, suma va fi rambursata.

In cazul in care returul se datoreaza unei erori din partea noastra (s-a trimis produsul gresit, sau produsul este deteriorat) vom returna suma integrala, inclusiv costurile de transport. In caz contrar se vor retine costurile de ambalare, manipulare, si - daca este cazul - de transport din suma rambursata.

SC PRONUTRITION IMPEX SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de e-mail spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: info@pronutrition.ro.