Politica de retur

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, SC PRO NUTRITION IMPEX S.R.L. va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: info@pronutrition.ro sau la numarul de telefon: 0264-220.347

Procedura de denuntare si retur:

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:

- la adresa de  email info@pronutrition.ro 

- la numarul de telefon 0264-220.347

- prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa str. Tomis, nr.1 Dej, Jud. Cluj

In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o sesizare scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

De asemenea sesizarea trebuie sa contina urmatoarele:

– numele clientului, adresa de email (daca este cazul) și numarul comenzii
– denumirea si numarul de bucati pentru produsele ce se doresc returnate
– data livrarii produselor
– motivul returnarii

Cheltuielile retur de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra,  in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur suma va fi rambursata.

SC PRONUTRITION IMPEX SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de e-mail spre care puteti directiona orice  sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: info@pronutrition.ro