Despre noi

In urma experientei acumulate in cei 21 ani de existenta pe piata din Romania si internationala, oferim cea mai ridicata calitate a produselor comercializate, utilizand doar ingrediente de cea mai inalta calitate, provenite de la furnizori de renume mondial, precum: Carbery, AlzChem, Kyowa, Fonterra, Sabinsa, Creapure®.Astazi suntem un brand cu renume, intr-o continua expansiune, care opereaza pe teritoriul Romaniei si in peste 10 tari.

Pentru a mentine un standard ridicat al produselor, utilizam aparatura de ultima generatie in procesul tehnologic si in cel de testare al produselor, pentru a fi siguri ca respectam standardele de calitate impuse.

Pro Nutrition adera la cele mai inalte standarde, compania fiind certificata de firma DNV GL - Business Assurance cu sistem de management al calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001: 2015, standardul IFS, si sistemul de siguranta al alimentului HACCP.Modalitatea de depozitare a materiilor prime si a produselor finite se face in cele mai optime conditii, suntem atenti la temperatura si umiditate, si la modul de ambalare si pregatire pentru transport.

Gama larga de produse din e-shop este disponibila in totalitate in depozitul nostru, pentru a fi siguri ca livrarea coletelor catre clienti se efectueaza in cel mai scurt timp.De la produse pentru slabit pana la luarea in greutate, proteine, pre-workout-uri si suplimente pentru recuperare, vitamine si minerale, Pro Nutrition ofera o varietate larga de produse de inalta caliatate, astfel incat experienta dumneavoastra in atingerea obiectivelor propuse sa fie cat mai usoara. 

In materie de consultanta, va punem la dispozitie un personal bine pregatit si calduros, care va poate oferi informatii utilie pentru o experienta cat mai placuta.

Pro Nutrition este partener si sponsor oficial al echipei nationale de culturim si fitness, totodata colaborand cu peste 50 sportivi din diferite domenii de activitate, antrenori personali cat si nutritionisti, care au incredere deplina in produsele noastre, fiind utilizate de catre ei atat in perioada de pregatire, cat si in viata de zi cu zi. Printre ei numarandu-se multipli campioni nationali si mondiali la culturism, fitness si bodybuilding.