Politica de confidentialitate

S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L. respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cererea de NOTIFICARE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL a fost depusa la ANSPDCP cu numarul la Registrul General: 0010130.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L. prin reprezentantulGhenea Vasile are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: livrarea si facturarea produselor comandate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., Aleea Tomis nr.1, 405200 Dej, Cluj. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, facturare, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.