BCAAs 5000 Liquid

Rating:
93% of 100
SKU
BCAAs
40,00 RON
In Stoc
Intra in cont pentru a vedea cate puncte de fidelitate poti primi

Creat după o formulă atent gândită, care echilibrează aportul de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) și vitamina B6, BCAAs 5000 Liquid este un supliment nutritiv eficient, care te va ajuta să-ți dezvolți, să-ți definești și să-ți regenerezi ușor musculatura după sesiunile de efort intens.

Acest supliment îmbină proprietățile aminoacizilor BCAA cu cele ale vitaminei B6, pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie ca să-ți construiești rapid masa musculară, să reduci oboseala din timpul antrenamentelor, precum și să reglezi activitatea hormonală și metabolismul organismului tău.

Ce ar trebui să știi despre BCAAs 5000 Liquid

Datorită ingredientelor sale atent selectate, acest produs accelerează și susține procesul de sinteză proteică din interiorul țesutului muscular, reducând degradarea fibrelor afectate de antrenamentele intense și susținând în mod activ lupta împotriva catabolismului. Mai mult, BCAAs 5000 Liquid îmbunătățește gradul de absorbție și asimilare a proteinelor și reduce oboseala musculară din timpul antrenamentelor mai dificile, cu un impact pozitiv important asupra rezultatelor tale.

Pentru cine este recomandat BCAAs 5000 Liquid

Datorită compoziției sale, BCAAs 5000 Liquid este recomandat atât pentru sportivii aflați la început de drum, pe care îi va ajuta să-și dezvolte și să-și definească mai rapid musculatura, precum și pentru cei cu ani de experiență, care vor beneficia de o perioadă de recuperare mai redusă și mai ușoară.

Ce beneficii are BCAAs 5000 Liquid

Unul dintre principalele beneficii ale acestui supliment nutritiv este efectul său pozitiv asupra dezvoltării tale musculare. Datorită conținutului său ridicat de aminoacizi cu catenă ramificată, BCAAs 5000 Liquid te va ajuta să-ți volumizezi, să-ți definești și să-ți regenerezi mai rapid, mai ușor și mai eficient fibrele și celulele musculare. În plus, acest produs va juca un rol important în crearea de noi fibre și țesuturi musculare și va avea o contribuție importantă la lupta împotriva catabolismului.

De asemenea, vitamina B6 din compoziția BCAAs 5000 Liquid va avea o contribuție semnificativă la procesul de sinteză proteică, eficientizând asimilarea aminoacizilor în țesutul muscular și sprijinind transformarea glicogenului în rezerve de energie, care te vor ajuta să-ți îmbunătățești performanțele din sala de antrenament. Totodată, vitamina B6 te va ajuta să-ți întărești sistemul imunitar și chiar să reduci riscul de apariție al bolilor cardiovasculare.

Nu în ultimul rând, acest produs te va ajuta și să-ți reglezi metabolismul și activitatea hormonală. lucru ce va avea un impact pozitiv atât asupra antrenamentelor tale, cât și asupra apetitului, ajutându-te să pierzi mai ușor în greutate și să-ți crești masa musculară.

Când ar trebui să consumi BCAAs 5000 Liquid

Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să consumi BCAAs 5000 Liquid fie cu 30 de minute înainte de antrenamente, pentru a susține mediul anabolic în organism și un nivel crescut de performanță, fie la finalul antrenamentelor, pentru a grăbi perioada de recuperare și pentru a accelera volumizarea mușchilor.

Cum se administrează BCAAs 5000 Liquid

Doza optimă de BCAAs 5000 Liquid este de 25 ml sau un flacon, care trebuie agitat înainte de a fi consumat.

apă, L-Leucină*, BCAA 2:1:1* (L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină), acidifiant (Acid Lactic), aromă, îndulcitori (Sucraloză, Acesulfam de Potasiu), agent de îngroșare (Gumă Xantan), conservanți (Sorbat de Potasiu, Benzoat de Sodiu), Clorhidrat de Piridoxină (Vitamina B6).
*instant, fermentație microbiană

VALOARE NUTRITIVĂ25ml
Valoare energetică 32,4 kcal
(137,7 kJ)
BCAA 12:1:1 5000mg
BCAA 12:1:1
din care L-leucină
5000mg
4286 mg
L-valină 357 mg
L-izoleucină 357 mg
Vitamina B6 9,5mg (679%*)
*DZR - Doza Zilnică Recomandată


Monodoza: Consumaţi zilnic o monodoză (25 ml) cu 30 de minute înainte de antrenament sau imediat după. A se agita înainte de utilizare. Posibila sedimentare este o caracteristică a produsului.

Flacon: A se lua o porție (25 ml) pe zi, cu 30 de minute înainte de antrenament sau imediat după. A se agita înainte de utilizare. Posibila sedimentare este o caracteristică a produsului.

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 100%
  Foarte bun
  Inainte de antrenament aleg gfx8 +x-plode, dupa antrenament acest produs minune.
 2. 100%
  Amino
  Super produs!
 3. 100%
  Foarte bun
  Este un produs extraordinar iar echipa pro nutrition este de nota 20. Foarte profesionisti.
 4. 80%
  Bun
  Un produs ok, gustul nu prea este ok. Dar se poate consuma.
  Da rezultate.
 5. 100%
  super!
  foarte bun, ambele arome !!!
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.

Intrebari

Intrebarile clientilor

Bcca 500 liquid
Salut pot administra 2 monodoze de bcca 5000 liquid intr-o zi ? Adica inainte si dupa antrenament ?
Recomandam consumarea unei monodoze pe zi (25 ml) cu 30 de minute inainte de antrenament sau imediat dupa.
Informatie
Cu ce pot masuna cantitatea la bcaa 5000 liquid de 1000 ml?
Buna ziua, aveti masura ca si capac care are si gradatie.
BCAAs 5000 LIQUID
Buna ziua, Se poate administra impreuna cu https://www.pronutrition.ro/milk-egg.html ? Multumesc.
Da se poate administra.
Administrare
Bună ziua! Se poate administra împreună cu carnimax și WPI burning effects? Mulțumesc!!!
Bună ziua! Da, aceste produse pot fi consumate concomitent.

4 articole

Afisati pe pagina
Produse similare