Whey Amino 3000

Tablete cu 20 de aminoacizi din izolat proteic din zer

Rating:
97% of 100
SKU
P_231
35,00 RON
In Stoc
Intra in cont pentru a vedea cate puncte de fidelitate poti primi

Având în compoziția sa 20 de tipuri de aminoacizi esențiali și neesențiali, precum și un izolat proteic din zer de cea mai bună calitate, Whey Amino 3000 este un supliment nutritiv potent, care te va ajuta să grăbești și să eficientizezi volumizarea, evidențierea și regenerarea musculaturii tale.

Cu ajutorul acestui produs, vei putea să îmbunătățești rezultatele antrenamentelor tale, crescând nivelul tău de performanță, reglându-ți apetitul și maximizând dezvoltarea țesuturilor musculare din organism. Mai mult, consumând Whey Amino 3000, vei putea sprijini menținerea mediului anabolic din organism pentru mai mult timp, contribuind, astfel, atât la recuperarea de după antrenamente, cât și la crearea de noi fibre musculare.

Ce ar trebui să știi despre Whey Amino 3000

Acest supliment nutritiv are un conținut crescut de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), precum și de proteine cu o valoare biologică ridicată, care joacă un rol important în accelerarea procesului de sinteză proteică din organism, sprijinind alimentarea fibrelor și țesuturilor musculare cu substanțele nutritive de care au nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă.

Pentru cine este recomandat Whey Amino 3000

Whey Amino 3000 este recomandat pentru toate categoriile de sportivi, prezentând beneficii atât pentru începători, pe care îi poate ajuta să-și dezvolte și să-și definească mai ușor musculatura, cât și pentru cei experimentați pe care îi poate ajuta să-și accelereze recuperarea de la finalul antrenamentelor și să-și crească nivelul de forță și anduranță atunci când lucrează la sală.

Ce beneficii are Whey Amino 3000

Unul dintre cele mai importante beneficii ale Whey Amino 3000 este faptul că acesta sprijină procesul de sinteză proteică din organism, alimentând în mod susținut celulele musculare cu substanțele nutritive de care au nevoie pentru volumizare, definire și regenerare, în special după antrenamentele intensive.

De asemenea, acest supliment nutritiv maximizează efectele antrenamentelor de anduranță, crescând nivelul tău de forță și îmbunătățind rezultatele antrenamentelor tale, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Astfel, vei putea să lucrezi mai intens și pentru mai mult timp și, implicit, să-ți atingi mai ușor obiectivele de antrenament.

Nu în ultimul rând, Whey Amino 3000 contribuie la lupta împotriva catabolismului, reducând deteriorarea fibrelor musculare și accelerând recuperarea mai rapidă a celor afectate. De altfel, acest supliment va juca un rol important și în crearea de țesut muscular nou, având astfel un efect important asupra dezvoltării masei tale musculare în ansamblu.

Când ar trebui să consumi Whey Amino 3000

Momentele optime pentru a consuma Whey Amino 3000 sunt între mesele obișnuite ale zilei. Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să consumi acest produs atât cu 30-40 de minute înainte de antrenament, pentru un plus de energie și performanțe sporite, cât și imediat după acesta, pentru a susține recuperarea și dezvoltarea masei musculare.

Cum se administrează Whey Amino 3000

În funcție de obiectivele tale de antrenament, doza zilnică recomandată de Whey Amino 3000 este cuprinsă între 6 și 12 comprimate, ce pot fi luate cu cantitatea preferată de apă.

izolat proteic din zer, gelatină. Ingrediente inactive: agenţi antiaglomeranţi: stearat de magneziu, dioxid de siliciu. 

Valoare nutritiva6 tablete
Valoare Energetica 36,6kcal
(154,2kJ)
Proteine 9 g
Carbohidraţi <0,1g
Grăsimi <0,1g
Profil de aminoacizi pe porție
Isoleucină 236,6 mg
Valină 272,7 mg
Leucină 454,6 mg
Lisină 437,9 mg
Metionină 128,9 mg
Treonină 307,2 mg
Fenilalanină 176 mg
Triptofan 28,8 mg
Arginină 548,9 mg
Cisteină 58,4 mg
Tirosină 123,1 mg
Alanină 661,5 mg
Acid aspartic 574,9 mg
Acid glutamic 1090,2 mg
Glicină 1561,1 mg
Histidină 104,7 mg
Prolină 1052 mg
Serină 355,2 mg
Hidroxilisină 96 mg
Hidroxiprolină 780 mg

Se administrează 6-12 tablete pe zi între mese.

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 100%
  Foarte buni
  In ciuda unui servici solicitant și cu schimburi de noapte, acest produs a reușit să facă ce nu au reușit multe și de la firma consacrate.
  Adică să îmi asigurr o refacere extraordinară , creștere musculara fără grăsimi acumulate și un plus de forță și volum.
  Este drept că iau doza.macima și nu mă supraantrenez.
  Sunt trei produse care le tot folosesc de la voi despre care pot sa vorbesc oricând la superlativ: glutamina, acești amino 300 de zer și mai ales anabolic proteine care chiar e un produs extraordinar ( iubirea mea din adolescenta).
 2. 100%
  F bun
  L-am folosit, și îl voi folosi în continuare, foarte bun!
 3. 100%
  Salut
  Un produs foarte bun!!! Recomand
 4. 100%
  Un vis împlinit.
  Vă salut pe toți cei care aveți ceva rețineri în privința achiziție acestor suplimente pentru sportivi. Trebuie să spun că am vârsta de 53 ani. Acum 20 de luni cântăream 116 kg, la 177cm înălțime și toate analizele medicale ziceau ca sunt "OBEZ".., ficat gras, tensiunea arteriala mare, puls 100 în repaus. M-am speriat TARE, așa că pe lângă sfaturile medicilor am cerut ajutorul unui grup de tineri care făceau sport în parcul din fața blocului să îmi explice ce folosesc ei pentru îmbunătățirea situației mele. Astfel in 2018 am cumpărat wpi natur 900g și apoi în 2019 o cutie de whei amino 3000 + lipox și cromium picolinate, acum la finele anului 2020, cântăresc 86.5 kg , am toate analizele super bine și la scanerul Dexa zice că am 68kg de mușchi. Menționez că nu am făcut sport, doar mers alert 1 oră pe zi și am uitat de fast food. Merită toți banii. Mulțumesc mult pentru tot ceea ce faceți "Pro Nutrition
 5. 100%
  Foarte bun
  Folosesc acest produs cand dieta nu imi permite multe calorii, dar am nevoie de proteine
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.

Intrebari

Intrebarile clientilor

Whey amino
Se poate lua împreuna cu lipox și l-carnitine ?
Da se poate administra.
Whey amino 3000
Se pot lua inainte si dupa antrenament ?
Da se poate administra.
Mod de administrare ?
Se poate administra impreuna cu creatina ?
Produsele mentionate se pot administra in aceeasi zi.
Combinatie intre whey amino si creatina !
Buna ziua ! M-ar interesa si pe mine daca se poate administra impreuna cu creatina capsule !? Multumesc !
Produsele mentionate se pot administra in aceeasi zi.
Administrare
Se poate administra cu GFX-8?
Da se poate administra.

Articole 1 la 5 din 14 total

Afisati pe pagina
Produse similare