T-7-ON

Conține 7 ingrediente active ce acționează sinergic și mărește nivelul natural de testosteron din organism

Rating:
94% of 100
SKU
T7
85,00 RON
In Stoc
 • Prezentare

  Blistere
 • Gramaj

  120 capsule
Intra in cont pentru a vedea cate puncte de fidelitate poti primi

T-7-ON este un supliment nutritiv puternic și eficace, care are la baza formulei sale un complex ce reunește 7 tipuri de ingrediente diferite, toate menite să sprijine procesul de dezvoltare a musculaturii organismului, precum și îmbunătățirea rapidă a performanțelor tale din timpul sesiunilor de efort fizic.

Cu ajutorul acestui supliment vei putea să-ți maximizezi rezultatele din sala de antrenament și să atingi mai ușor obiectivele pe care le urmărești, fie că îți dorești să pierzi din greutate, să accelerezi dezvoltarea musculaturii organismului sau chiar să crești nivelul tău de forță, anduranță și energie.

Ce ar trebui să știi despre T-7-ON

Cele 7 ingrediente diferite din compoziția T-7-ON lucrează în sinergie pentru a te ajuta să obții mai mult de la sesiunile tale de efort, cu un puternic impact asupra volumizării și definirii musculaturii, precum și asupra nivelului tău de atenție și concentrare din timpul antrenamentelor. Consumând acest produs, te vei putea bucura de efectele pozitive a 7 tipuri diferite de suplimente, reunite într-un singur complex nutritiv, puternic, robust și foarte eficient.

Pentru cine este recomandat T-7-ON

Versatilitatea acestui produs, datorată în special formulei sale complexe, face din T-7-ON un supliment nutritiv potrivit pentru toate categoriile de sportivi, acest adresându-se atât începătorilor care caută o volumizare a musculaturii sau o scădere în greutate, cât și celor cu experiență, pe care îi poate ajuta să-și crească nivelul de performanță din timpul antrenamentelor.

Ce beneficii are T-7-ON

Principalul avantaj al T-7-ON este versatilitatea sa. Datorită compoziției sale care îmbină 7 suplimente diferite, acest produs este capabil să aducă într-un singur ambalaj o serie de beneficii deosebite, ce nu ar fi fost accesibile decât consumând multiple suplimente nutritive.

Având un conținut ridicat de saponine naturale, Tribulus Terrestris și Fenugreek, T-7-ON contribuie la creșterea nivelului natural de testosteron, stimulând astfel și o îmbunătățire a forței musculare și a anduranței tale din timpul sesiunilor de efort, cu un efect radical asupra rezultatelor tale.

L-arginina, prezentă în cantități însemnate în compoziția T-7-ON, te va ajuta să îmbunătățești vascularizarea organismului în timpul antrenamentelor, alimentând fibrele și țesuturile musculare cu substanțele nutritive necesare pentru dezvoltarea și volumizarea acestora.

Rhodiola Rosea, un alt ingredient al produsului, extras din rădăcină de Rhodiola, te va ajuta să îți menții nivelul de concentrare fizică și psihică chiar și în timpul celor mai solicitante antrenamente, contribuind, astfel, la evitarea accidentărilor și la rezultate superioare în urma antrenamentelor.

Printre ingredientele lui T-7-ON se numără și vitamina B6, care va juca un rol foarte important în reglarea activității hormonale a organismului tău, precum și în sprijinirea funcționării normale a metabolismului.

De asemenea, zincul din formula acestui supliment va avea o contribuție importantă la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge, ajutând, totodată, la buna funcționare a sistemului imunitar, precum și la menținerea fertilității.

Nu în ultimul rând, piperina, un alt ingredient important din compoziția T-7-ON, va accelera absorbția substanțelor nutritive în organism, sprijinind procesul de sinteză proteică din celulele musculare și contribuind, astfel, la o dezvoltare mai rapidă a musculaturii.

Când ar trebui să consumi T-7-ON

Cel mai potrivit moment pentru a consuma T-7-ON este seara, înainte de culcare, la cel puțin 30 de minute de la ultima masă. Se recomandă utilizarea continuă a produsului timp de 8 săptămâni, după este recomandată o perioadă de pauză de 2 săptămâni.

Cum se administrează T-7-ON

Doza optimă de T-7-ON este de 3 capsule, consumate cu o cantitate suficientă de apă.

Extract din fructe de Tribulus Terrestris (Tribulus Terrester Linn., 60 % saponine), L-Arginină Kyowa™, extract din radacină de Rhodiola (Rhodiola Rosea L., 3% rosavine şi 1% salidroside), extract din semințe de Fenugreek (Trigonella foenum-graecum, 10 % saponine), citrat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), extract din fructe de piper negru (Piper Nigrum, 95 % piperină).
Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan), agent de încărcare (maltodextrină).

Compoziție3 Capsule
Extract din fructe de Tribulus Terrestris
- din care saponine
950 mg
570 mg
L-Arginină Kyowa™ 750 mg
Extract din rădăcină de Rhodiola 400 mg
Extract din semințe de Fenugreek
- din care saponine
300 mg
30 mg
Vitamina B6 4,2 mg (300 %*)
Zinc 22,5 mg (225 %*)
Extract din fructe de piper negru
- din care piperină
3,15 mg
3 mg
*DZR - Doza Zilnică Recomandată

Ca supliment alimentar, se iau 3 capsule în fiecare zi, înainte de culcare, cu cel puțin 30 de minute după ultima masă, cu suficientă apă. Utilizați în mod continuu timp de până la 8 săptămâni urmate de 2 săptămâni de pauză.

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 100%
  T-7-ON
  Luat in mod regulat,te ajuta pentru mentinerea nivelului de testo la un nivel inalt. Il recomand cu drag,indiferent ce scop aveti
 2. 100%
  bun
  Super produs ☺️ recomand cu încredere.
 3. 100%
  Tribulus
  Super produs ☺️ recomand cu încredere.
 4. 100%
  T-7-ON
  Carcotaşii că nu e bun,atunci de ce la.ți mai cumpărat nu va.ți uitat inainte la ingrediente e foarte eficient. T-7-ON.
 5. 100%
  Recomand
  Actiune sigura si eficienta.
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.

Intrebari

Intrebarile clientilor

Mod Administrare
Salut, la sectiunea mod administare scrie 3 capsule inainte de culcare. Este corect ? Adica trebuie sa iau doar seara inainte de culcare dupa ce am mancat cu 30 de minute inante ? Sau se pot lua pe parcursul zilei
Da se iau 3 capsule in fiecare zi, inainte de culcare, cu cel putin 30 de minute dupa ultima masa
Nu am înțeles deloc adk trebuie sa iau decat seara cele 3 pastile înainte de culcare cu 30 de min ultimei mese
T7on + Acid Aspartic ?
Merge luat in combinatie cu Acid Aspartic ?
Gigant Pro Mass + acest produs
Este ok daca pe langa gigant Pro Mass adaug si T-7-ON?
Da se poate administra.

3 articole

Afisati pe pagina