L-Carnitine

Aminoacid sub formă de capsule ce contribuie la slăbire și producerea energiei

Rating:
98% of 100
SKU
L-Carnitine
39,00 RON
In Stoc
Intra in cont pentru a vedea cate puncte de fidelitate poti primi

L-Carnitine este un supliment nutritiv sub formă de capsule, creat pentru a te ajuta să-ți reduci mai ușor greutatea corporală, să-ți crești nivelul de energie în timpul antrenamentelor și să stimulezi intensificarea proceselor metabolice ale organismului.

În plus, datorită proprietăților sale speciale, acest supliment nutritiv va avea un impact pozitiv important atât asupra definirii și volumizării musculaturii tale, cât și asupra performanțelor fizice din timpul antrenamentelor. Astfel, produsul te va ajuta să reduci țesutul adipos din organism, transformând grăsimile din corp în energie, forță și anduranță pentru antrenamentele tale, îmbunătățindu-ți radical rezultatele și ajutându-te să-ți atingi mai ușor obiectivele.

Ce ar trebui să știi despre L-Carnitine

Carnitina, principalul ingredient al L-Carnitine, este un aminoacid neesențial, care are rolul de a facilita transportul acizilor grași în mitocondriile celulelor musculare, unde aceștia sunt metabolizați și transformați în energie. Acest supliment nutritiv are o dublă funcție: pe de o parte, el sprijină scăderea în greutate, reducând nivelul țesutului adipos din organism, iar pe de altă parte, contribuie la îmbunătățirea performanțelor, crescând nivelul tău de energie și vitalitate din sala de antrenament și ajutându-te să-ți atingi mai ușor obiectivele.

Pentru cine este recomandat L-Carnitine
Caracteristicile acestui supliment nutritiv îl fac potrivit pentru toate persoanele care caută să piardă din greutate, fie că e vorba de sportivi începători sau experimentați, persoane active sau sedentare, femei sau bărbați. De asemenea, datorită efectului pozitiv pe care îl are asupra nivelului de energie din organism, L-Carnitine poate fi un ajutor de nădejde pentru orice sportiv care caută să-și crească gradul de performanță și să-și atingă mai ușor obiectivele de antrenament.

Ce beneficii are L-Carnitine
Principalul beneficiu al L-Carnitine este impactul puternic pe care acesta îl are asupra țesutului adipos, contribuind, în același timp, la scăderea în greutate, dar și la volumizarea și definirea musculaturii organismului.

Acest supliment nutritiv eficient nu doar că reduce nivelul țesutului adipos din organism, ci și acționează în mod activ pentru transformarea grăsimilor în energie, energie ce poate fi ulterior folosită pentru în timpul antrenamentelor pentru a accentua și mai mult pierderea din greutate. Totodată, acesta va contribui și la o creștere a gradului tău de forță, anduranță și vitalitate atunci când faci mișcare, ajutându-te să lucrezi mai mult și mai intens în timpul sesiunilor de efort fizic.

Nu în ultimul rând, un alt efect pozitiv al L-Carnitine este legat de îmbunătățirea vascularizării organismului, în special datorită aportului crescut de oxid nitric din sânge, pe care acest supliment nutritiv îl stimulează și sprijină.

Când ar trebui să consumi L-Carnitine
Pentru efect optim, este recomandat să consumi L-Carnitine de 2 ori pe zi, cu cel puțin 30 de minute înainte de antrenament, precum și imediat după finalizarea acestuia. Astfel, vei beneficia de efectele benefice ale produsului atât în timp ce depui efort, cât și atunci când organismul se află în stare de repaus.

Cum se administrează L-Carnitine
Doza potrivită de L-Carnitine este cuprinsă între 2 și 4 capsule, în funcție de necesitățile și obiectivele tale de antrenament.

L-tartrat de L-carnitină. Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu, stearat de magneziu).

Compoziție2 Capsule
L-Tartrat de L-Carnitină
din care L-Carnitină
1789 mg
1200 mg

Luaţi 2-4 caps. pe zi: 2 capsule cu cel puţin 30 de minute înainte de antrenament şi 2 capsule imediat după antrenament.

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 100%
  Nu se poate fără
  Folosesc des L-Carnitina înainte de antrenamente, am mai multă energie și fac față mai bine efortului fizic.
 2. 100%
  Foarte bun
  Face treaba
 3. 100%
  Foarte bune
  Foarte bune produse recomand
 4. 100%
  Foarte okkk
  Foarte bune, energie înainte și după antrenament. Raport calitate preț foarte cinstit.
 5. 100%
  Recomand
  Usor de administrat, rezultate bune in timp scurt.
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.

Intrebari

Intrebarile clientilor

Se poate lua cu creatina
Salut . Se poate lua inpreuna cu creatina?
Da se poate administra.
L-carnitine
Se poate administra cu GFX gold?
Da se poate administra.
Administrare
Se poate administra cu Gigant pro mass?
Da se poate administra.
l-carnitina si whey protein
Salut! Se poate combina cu WHEY PROTEIN si Omega 3 ?
Produsele mentionate se pot administra in aceeasi zi.
Combinatie
Buna ziua, Se poate folosi impreuna cu Whey Protein si 4Focus?
Produsele mentionate se pot administra in aceeasi zi.

Articole 1 la 5 din 12 total

Afisati pe pagina