Fermented L-Leucine

SKU
Pure_5
54,00 RON
In Stoc
Bonus Pack la fiecare comanda de minim 100 lei - 150 lei - 200 lei - 250 lei - 300 lei. Pana la 13 suplimente gratuite la comanda.
  • Prezentare

    Flacon
  • Cantitate

    250g
Intra in cont pentru a vedea cate puncte poti primi
Calitate garantata
5% in puncte de fidelizare la fiecare comanda
Transport gratuit

Supliment alimentar sub formă de pudră instantizată de L-Leucină, obținută printr-un proces de fermentație microbiană. L-leucina este un BCAA indispensabil pentru organism. Constituie 8% din aminoacizii din structura proteinelor şi este al patrulea aminoacid din punct de vedere al concentraţiei în ţesutul muşchilor scheletici.

L-Leucină (instant, fermentație microbiană).

Nutritie

Compoziție 3g
L-leucină 3000 mg

O doză obișnuită de Leucină este între 2-10 g pe zi. Luați 3 g (aproximativ ¾ măsură) cu cantitatea preferată de apă de 1-3 ori pe zi. Pentru rezultate optime recomandăm utilizarea cu 30-45 de minute înainte de antrenament și de asemenea după antrenament. În zilele de repaus o porție ar trebui să fie suficientă.

Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.

Intrebari

Intrebarile clientilor

Administrare
Se poate administra cu Arginine FX?
Da se pot administra. Continutul unui plic de Arginine Fx (15g) se dizolva in 200-250ml apa. Se foloseste 1 plic / zi inainte de antrenament. Si din produsul Fermented L-Leucine luati 3 g (aproximativ ¾ masura) cu cantitatea preferata de apa de 1-3 ori pe zi. Pentru rezultate optime recomandam utilizarea cu 30-45 de minute inainte de antrenament si de asemenea dupa antrenament. In zilele de repaus o portie ar trebui sa fie suficienta.

1 articol

Afisati pe pagina