Enzyme Complex

Rating:
80% of 100
SKU
enzyme
36,00 RON
In Stoc
Alege produsul Gratuit  la orice comandă de minim 99 lei
 • Prezentare

  Fiole
 • Cantitate

  18 fiole x 15ml
Intra in cont pentru a vedea cate puncte de fidelitate poti primi

Enzyme Complex este un supliment alimentar cu enzime și vitamine sub formă de pulbere pentru suspensie orală. Enzimele sunt molecule biologice (proteine), care intervin în numeroase reacţii biochimice, îndeplinind rolul de biocatalizatori. Complexul multienzimatic DigeZyme® conține un amestec de enzime digestive, nemodificate genetic, cu acțiune amplă, derivate din surse microbiene și obținute prin procesul de fermentație al Aspergillus oryze și include amilază, lactază, celulază, lipază și protează. Aceste enzime ajuta la descompunerea de carbohidrați, lactoză, fibre de celuloză, grăsimi și proteine. Ele sunt de asemenea rezistente la acțiunea sucurilor gastrice, păstrându-și în același timp activitatea lor digestivă. Vitaminele B6 și B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării. 

Compoziția capsulei: Maltodextrină (agent de încărcare), complex multienzimatic DigeZyme® (alfa-amilază, protează, lactază, lipază, celulază), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamin B12 (ciancobalamină). Compoziția flaconului: Apă, conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), îndulcitor natural (extract din frunze de ştevie - Stevia rebaudiana, 97 % rebaudiozide A).

Nutritie

Valoare nutritivă15ml
Valoare Energetica 2,3kcal
(9,9kJ)
Proteine 0,08g
Carbohidraţi 0,5g
Grăsimi 0,0g
Complex Multienzimatic
DigeZyme® 250 mg
Alfa-amilază 45 mg (246 DU*)
Protează 3 mg (1500 PC*)
Lactază 22 mg (1500 PC*)
Lipază 0,5 mg (1000 LAC*)
Celulază 4,8 mg (275 CU*)
Vitamina B6 1 mg (71,4 % DZR**)
Vitamina B12 2 µg (80 % DZR**)
* Unități de activitate enzimatică recomandate de
Codexul substanțelor chimice din produsele alim.
** Doza zilnică recomandată

Mod de administrare: Luați un flacon pe zi, în timpul mesei. 1. Înșurubați capacul pentru a elibera pulberea. 2. Se agită energic flaconul timp de cel puțin 10 secunde. 3. Deschideți capacul. 4. Soluția orală, reconstituită, se poate bea imediat, așa cum este sau prin amestecarea cu puțină apă, după cum se dorește.

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 20%
  Dezamagit
  Am comandat doua cutii insa nu m-a ajutat cu nimic,ba mai mult imi provoaca balonare fie ca le iau inainte,in timpul sau dupa masa.
 2. 100%
  Excelente
  Tatal meu are probleme cu digestia in urma unei operatii de vezica biliara. Suplimentul ajuta foarte mult in digestie. Gustul este excelent
 3. 100%
  Enzime
  E super bun acest complex enzymatic! Eu îl consum cam de o luna si ma ajuta foarte mult mai ales ca am fierea scoasă. Poți mânca beton ca tot se digera
 4. 100%
  Intrebare
  Si totusi pentru ce sunt aceste suplimente???
  La ce ajuta?

  Aceste enzime ajuta la descompunerea de carbohidrați, lactoză, fibre de celuloză, grăsimi și proteine. Ele sunt de asemenea rezistente la acțiunea sucurilor gastrice, păstrându-și în același timp activitatea lor digestivă. Vitaminele B6 și B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.