Enzyme Complex

Optimizează digestia și absorbția nutrienților

Rating:
94% of 100
SKU
enzyme
39,00 RON
In Stoc
 • Prezentare

  Fiole
 • Gramaj

  18 fiole x 15ml
Intra in cont pentru a vedea cate puncte de fidelitate poti primi

Ce sunt enzimele?

Enzimele sunt proteine care accelerează majoritatea reacțiilor biochimice din organism. Fără aceste macromolecule esențiale, reacțiile se produc într-un ritm lent pentru a menține corpul în viață. În funcție de tip, enzimele cresc masa musculară, distrug toxine și ajută la digerarea optimă a particulelor alimentare în timpul digestiei.

Acestea sunt produse în mod natural în corp, însă eficacitatea lor poate fi scăzută de anumite afecțiuni, creșterea temperaturii corpului sau de compuși chimici. Enzimele digestive sunt esențiale în funcționarea corectă a sistemului digestiv. Majoritatea se află în pancreas, stomac și intestinul subțire, însă acestea sunt secretate până și de glandele salivare. Rolul acestora în digestie este vital, ajutând organismul să digere alimentele mai eficient, utilizând mai puțină energie.

Pentru cine sunt recomandate suplimentele cu enzime?

Suplimentele cu enzime sunt recomandate în numeroase situații, indiferent de vârstă sau sex. În cazul pacienților care suferă de anumite boli, precum pancreatită, fibroză chistică sau cancer de pancreas, este absolut necesar consumul de suplimente cu enzime. De asemenea, acestea sunt recomandate și pentru persoanele cu o digestie lentă sau problematică.

Suplimentele cu enzime au numeroase beneficii și în cazul persoanelor sănătoase. Atunci când iei un supliment cu enzime digestive în timpul mesei, acestea acționează imediat asupra alimentelor. Astfel, corpul economisește energia alocată descompunerii mâncării în particule mai mici. Ca un răspuns, corpul secretă mai multe enzime metabolice, pentru a oferi corpului mai multă energie pentru activitățile zilnice și sport.

De aceea, dacă planifici să faci mai multă mișcare sau să urmezi un antrenament mai solicitant, sunt recomandate suplimentele digestive cu enzime. Deoarece corpul tău nu își consumă energia în timpul digestiei, vei avea mai mult tonus pentru fitness, yoga, alergat sau mers la sală.

Când se utilizează suplimentele cu enzime?

Pentru a avea rezultate optime, trebuie să utilizezi corect suplimentele alimentare. În primul rând, este recomandată administrarea zilnică timp de maxim șase luni. Aceasta este perioada în care sistemul digestiv își corectează secreția de enzime. Pentru ca suplimentele cu enzime să funcționeze, acestea trebuie să intre în contact cu mâncarea. Luați un flacon pe zi, în timpul mesei.

Dacă vrei rezultate optime, este recomandat să utilizezi tipul de enzime compatibil cu alimentele ingerate. De exemplu, pentru consumul de lactate este recomandată lactoza.

Ce tipuri de enzime există?

Cele mai multe suplimente conțin mai multe tipuri de enzime, pentru a oferi mai multe avantaje corpului tău. Totuși, e bine să cunoști cele mai importante tipuri de enzime și acțiunea acestora în organism:

Amilaza - este enzima produsa de glandele salivare și de pancreas, ce transformă amidonul în maltoză și glucoză.

Proteaza sau enzimele proteolitice sunt secretate de pancreas și glandele din mucoasa tubului digestiv.

Lipaza este o enzimă secretată de pancreas care descompune trigliceridele în acizi grași.

Lactaza este enzima produsă de mucoasa intestinală care permite asimilarea lactozei.

Celulaza este o enzimă produsă de fungi sau bacterii care descompun celuloza și polizaharidele.

În acest magazin online sunt disponibile suplimente cu enzime la un raport excelent între calitate și preț. Descoperă gama de oferte și alege suplimentele ideale pentru sănătatea ta.

Compoziția capsulei: Maltodextrină (agent de încărcare), complex multienzimatic DigeZyme® (alfa-amilază, protează, lactază, lipază, celulază), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamin B12 (ciancobalamină). Compoziția flaconului: Apă, conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), îndulcitor natural (extract din frunze de ştevie - Stevia rebaudiana, 97 % rebaudiozide A).

Valoare nutritivă15ml
Valoare Energetica 2,3kcal
(9,9kJ)
Proteine 0,08g
Carbohidraţi 0,5g
Grăsimi 0,0g
Complex Multienzimatic
DigeZyme® 250 mg
Alfa-amilază 45 mg (246 DU*)
Protează 3 mg (1500 PC*)
Lactază 22 mg (1500 PC*)
Lipază 0,5 mg (1000 LAC*)
Celulază 4,8 mg (275 CU*)
Vitamina B6 1 mg (71,4 % DZR**)
Vitamina B12 2 µg (80 % DZR**)
* Unități de activitate enzimatică recomandate de
Codexul substanțelor chimice din produsele alim.
** Doza zilnică recomandată

Mod de administrare: Luați un flacon pe zi, în timpul mesei. 1. Înșurubați capacul pentru a elibera pulberea. 2. Se agită energic flaconul timp de cel puțin 10 secunde. 3. Deschideți capacul. 4. Soluția orală, reconstituită, se poate bea imediat, așa cum este sau prin amestecarea cu puțină apă, după cum se dorește.

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 100%
  Excelent
  Îl comand a 2 oară, f bun este și îl recomand!! Am simțit ca renasc și am energie bună!!
 2. 100%
  Enzime -un mare suport pentru sănătate
  Acest produs este in premiera pentru mine ! Constat un mai bun răspuns la solicitările din timpul antrenamentelor și cred ca are un aport important in corelarea functiunilor metabolice . Recomand !
 3. 100%
  Felicitări
  Sunt foarte mulțumită, eram f. Obosită după Covid și m a ajutat să fiu. mai energica
 4. 100%
  Recomand
  Recomand, foarte bun pt cei care aveți probleme cu digestia.
 5. 100%
  Perfect
  O sa il re-comand acest produs, consumat in timpul unei mese isi face treaba prin asimilarea perfecta a acesteia.
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.

Intrebari

Intrebarile clientilor

Enzyme
Fiolele Enzyme se administreaza cu tot cu acel praf din interiorul capacului ?
Da insurubati capacul pentru a elibera pulberea dupa care se agita energic flaconul timp de cel putin 10 secunde.
Vegan friendly
Buna ziua, este vegan acest produs?
Bună ziua. Da, produsul este vegan.

2 articole

Afisati pe pagina