Creatine monohidrata powder

Îmbunătățește performanța și creşte masa musculară

Rating:
90% of 100
SKU
P_11
26,00 RON
In Stoc
Intra in cont pentru a vedea cate puncte de fidelitate poti primi

Creat pentru a susține atât creșterea nivelului tău de performanță, cât și procesul de sinteză proteică din organism, Creatine Powder este un supliment nutritiv puternic, care te va ajuta să-ți dezvolți și să-ți definești mai bine masa musculară, contribuind, în același timp, la accelerarea recuperării tale de la finalul antrenamentelor.

Compus în proporție de 100% din creatină monohidrată pură, de cea mai înaltă calitate, acest supliment nutritiv va deveni un partener de încredere ce te va ajuta să maximizezi rezultatele antrenamentelor tale și să te bucuri de o dezvoltare rapidă, sănătoasă și armonioasă a țesuturilor musculare din organism.

Ce ar trebui să știi despre Creatine Powder

Creatina monohidrată joacă un rol foarte important în suplinirea rezervelor de ATP (adenozintrifosfat) din organism, principala sursă de energie folosită de celulele musculare. Creatine Powder va contribui la creșterea acestor rezerve, ajutându-te astfel să îți menții nivelul de forță și energie pe tot parcursul antrenamentelor, bucurându-te de o îmbunătățire radicală a rezultatelor tale.

Pentru cine este recomandat Creatine Powder

Datorită numeroaselor sale proprietăți, Creatine Powder este recomandat pentru toate categoriile de sportivi, fie că vorbim despre începători, pe care îi va ajuta să-și dezvolte mai rapid și mai ușor masa musculară sau despre sportivi cu experiență, pe care îi va ajuta să-și crească nivelul de performanță și să-și accelereze recuperarea de după antrenamente.

Ce beneficii are Creatine Powder

Principalul beneficiu al acestui supliment nutritiv este capacitatea sa de a accelera și a susține procesul de sinteză proteică din interiorul țesutului muscular. Datorită acestui lucru, Creatine Powder te va ajuta să-ți dezvolți și să-ți definești mai rapid și mai eficient musculatura, sprijinind, în același timp, crearea de noi fibre și celule musculare.

De asemenea, acest produs te va ajuta să-ți îmbunătățești performanțele din sala de antrenament, crescând nivelul tău de forță, anduranță și energie, cu un efect important asupra rezultatelor antrenamentelor tale. Astfel, vei putea să depui mai mult efort și pentru mai mult timp, iar asta te va ajuta să-ți atingi mai ușor obiectivele.

Creatine Powder va avea o contribuție activă la lupta împotriva catabolismului, crescând rezervele de glicogen din organism și alimentând în mod susținut celulele musculare cu substanțele nutritive necesare pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă.

Nu în ultimul rând, acest supliment nutritiv joacă un rol important în reducerea inflamării țesuturilor și fibrelor musculare, contribuind, astfel, la un proces de recuperare mai ușor și mai rapid, în special după antrenamentele mai intense.

Când ar trebui să consumi Creatine Powder

Momentele optime pentru a consuma Creatine Powder sunt cu 30-40 de minute înainte de antrenamente, pentru un plus de forță, anduranță și energie în timpul sesiunilor de efort și imediat după finalizarea acestora, pentru a susține dezvoltarea și recuperarea musculaturii tale.

Cum se administrează Creatine Powder

Pentru cele mai bune rezultate, este recomandată o doză cuprinsă între 1,5 și 3 măsuri sau 15-30 de grame de produs în primele două săptămâni (faza de încărcare). În perioada următoare, de 6-8 săptămâni (faza de menținere), este recomandată o doză cuprinsă între jumătate de măsuri și o măsură întreagă sau 5-10 grame de produs.

Creatină monohidrată.

Compoziție5g
Creatină Monohidrată 5000 mg

Se consumă 1 ½ - 3 măsuri (½ măsură = 5 g) pe zi în faza de încarcare (primele 5 - 15 zile), în functie de greutatea corporala si ½ - 1 ½ măsuri pe zi în perioada de mentinere (6 - 8 saptamâni). Cantitatea de creatina (în grame) necesarã zilnic (în perioada de încarcare) este egala cu greutatea corporalã (kg)/3.Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de cel putin 3g de creatina!

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 100%
  Excelent
  Acest produs crește nivelul de forță și este foarte bun în antrenamente.Recomand
 2. 100%
  Un produs foarte bun
  Este foarte buna aceasta creatina si aduce un plus de putere in timpul antrenamentelor la sala
 3. 80%
  Multumit
  Un produs foarte bun! Face exact ce scrie in denumire. Creste performanta si masa musculara. Muschii se umfla ,dar probabil pentru ca sunt hidratati cu apa . Masa musculara creste dar putin cate putin
  Nu se dizolva in apa,ceai cald sau suc fara acid. Orice ai face tot raman particule nedizolvate.
 4. 100%
  Recomand
  Folosesc acest produs de o lună și rezultatele sunt pe măsură. Volum muscular, rezistență susținută in timpul antrenamentului, forță crescută.
  Se dizolvă bine in ceai cald.
 5. 100%
  Foarte bun
  Recomand acest produs
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.

Intrebari

Intrebarile clientilor

Creatina
Se poate administra impreuna cu gfx-8 ? Si daca pot lua la 15 ani am 60 kg , 180 cm antrenament aproape zilnic?
Produsul Creatine Powder se poate administra cu GFX-8 sau orice gainer sau proteine. Recomandam administrarea suplimentelor persoanelor peste 18 ani.
Creatina
Este ok daca consum creatina? am 14 ani si ma antrenez de 2 ani si 4 luni.
Recomandam administrarea persoanelor cu varsta de minim 18 ani.
Buna ziua
Se poate combina cu whey?
Da se pot combina
Salut
Se ia înainte sau după antrenament?
Puteti administra dupa preferinta.
Creatina
Salut Pot combina creatina cu Burn FX ?
Da, puteți consuma aceste produse concomitent.

Articole 1 la 5 din 22 total

Afisati pe pagina
Produse similare