Doar 24 ore! până la -50% la PROTEINE și PRE-WORKOUT + LIVRARE 0 la peste 75 RON

> VEZI OFERTA

Pronutrition Bar - Batonul proteic perfect pentru orice ocazie!

Pronutrition Bar - Batonul proteic perfect pentru orice ocazie!

Descoperă Pronutrition Bar, batonul proteic care îmbină gustul delicios cu aportul esențial de nutrienți necesari pentru un stil de viață activ și sănătos. În acest articol, vom explora ingredientele cheie și beneficiile acestui baton proteic care îl diferențiază de alte batoane proteice de pe piață.

  1. Izolat proteic din soia și concentrat proteic din zer 80%

Pronutrition Bar conține 23% proteine, provenite din izolat proteic din soia și concentrat proteic din zer 80%. Aceste surse de proteine de înaltă calitate ajută la creșterea și menținerea masei musculare și sprijină o sănătate optimă.

  1. Carbohidrați și grăsimi esențiale

Pe lângă proteine, batonul proteic Pronutrition Bar oferă un aport optim de carbohidrați și grăsimi esențiale, care furnizează energia necesară pentru a susține activitățile fizice intense și pentru a menține nivelul de energie pe parcursul zilei.

  1. Premix de vitamine

Pronutrition Bar conține un premix de vitamine (E, B1, B6, B12, B3, H, C și acid folic), care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, menținerea sănătății pielii, a părului și a unghiilor, precum și la reducerea oboselii și extenuării.

  1. Arome delicioase și glazură de ciocolată

Batonul proteic Pronutrition Bar se distinge prin gustul său delicios, datorat aromelor naturale și identic naturale, precum și glazurii de ciocolată Belgiană. Savurează acest baton proteic ca o gustare în orice moment al zilei.

Concluzie:

Pronutrition Bar este batonul proteic perfect pentru cei care doresc să își completeze dieta cu un produs gustos și nutritiv, care să îi ajute să-și mențină energia și să obțină performanțe sportive superioare. Cu 23% proteine, carbohidrați, grăsimi esențiale și un premix de vitamine, acest baton proteic este alegerea ideală pentru orice persoană activă.

Nu uita să citești și articolul nostru despre cele mai bune batoane proteice și rețete pentru mai multe informații și sfaturi despre batoanele proteice și importanța lor într-o dietă sănătoasă.