Ultimele 24 ore! până la -50% la aproape toate produsele + LIVRARE 0 la +75 RON

> VEZI OFERTA

Arde mai multă grăsime

Arde mai multă  grăsime

Dă jos grăsime corporală, devino mai puternică și crește-ți încrederea în tine cu ajutorul acestor patru lovituri.
Boxerii sunt printre cei mai în formă atleți care există, cu niște fizicuri super definite și capacitatea cardio a unor cai pur sânge. Profită de condiționarea acestora fără a încasa vreun pumn în față cu ajutorul acestui antrenament inspirat din box.

Planul tău de eliminare a grăsimii pentru a fi pregătită de luptă     

 Încălzește-te cu puțină săritură cu coarda și mișcări de stretching dinamic cum ar fi balansări ale picioarelor și brațelor, apoi exersează mișcări de box de una singură folosind aceste patru tipuri de lovituri, după cum subliniază William Joppy, triplu campion la categoria mijlocie al Asociației Mondiale a Boxului și antrenor. Provoacă-te pe tine însăți pentru a parcurge acest antrenament, dând pumni și făcând combinații de lovituri timp de un minut, apoi pauză timp de 30 până la 60 secunde pentru a finaliza o rundă. Repetă pentru un total de nouă runde și vei fi mortală cât ai zice pește.

cross


●Poziționează-te cu picioarele depărtate, cu piciorul aflat în față drept și vârfurile picioarelor orientate în față; piciorul aflat în spate ar trebui să fie așezat la un unghi de 45 grade deasupra vârfurilor picioarelor. Corpul tău ar trebui să fie poziționate spre lateral, cu genunchii ușo îndoiți și greutatea distribuită în mod egal pe picioare.
●Ține mâinile cu pumnii ușor strânși în fața capului, cu coatele orientate în jos. Mâna inactivă ar trebui să îți rămână aproape de bărbie, în timp ce menții musculatura umerilor și a spatelui implicată în mișcare.
●Folosind pumnul aflat în spate lovește direct în față spre ținta ta, pivotând pe piciorul aflat în spate și întorcând șoldurile pentru a genera putere în brațe.
●Rotește-ți brațul și palma în jos, și strânge pumnul imediat înainte de a lovi ținta pentru a genera o forță maximă.
●„Lasă-te” în lovitură îndoind puțin genunchii pentru a-ți menține echilibrul și a maximiza puterea generată.
●Continuă rotindu-ți trunchiul în direcția pumnului și întorcând șoldul care conduce spre exterior, în timp ce aduci în față umărul brațului cu care lovești.
●Retrage-ți imediat brațul înapoi în poziția de gardă. Nu „împinge” niciodată brațul în oponentul tău nici la această lovitură și la nicio alta; dă lovitura rapid și cu putere și retrage brațul în același fel.

jab

●Folosindu-ți pumnul aflat în față lovește cu brațul direct spre ținta ta. Nu lăsa cotul să se balanseze spre exterior în lateral; acesta ar trebui să fie întotdeauna orientat spre sol.

●Mută-ți ușor greutatea în față pe piciorul care conduce, în timp ce brațul tău ajunge la extensie totală, pentru a adăuga putere la lovitură, însă nu atât de mult încât să îți pierzi echilibrul.
●Ține bărbia în jos, și ridică umărul pentru a-ți proteja bărbia în timp ce întinzi brațul.

hook

●Ridică brațul care conduce, cotul îndoit la 90 grade, astfel încât să fie în plan paralel cu solul.
●Pivotează spre interior pe piciorul aflat în față și întoarce-ți șoldul într-o parte și spre interior în timp ce lovitura cu pumnul merge peste corp pe diagonală.
●Călcâiul piciorul care conduce ar trebui să se ridice de la sol în timp ce implici șoldul pentru a genera putere pentru lovitură.
●Ține pumnul strâns și aproape de corp. Dacă îl balansezi prea larg sau creezi un unghi mai mare al brațului vei reduce puterea generată.

uppercut

●Du în sus pumnul aflat în spate, de la șold, cu palma orientată spre tine.
●Pivotează pe piciorul aflat în spate și rotește-ți șoldul în timp ce lovești în sus pentru putere.
●Nu sări în sus odată cju lovitura, ci stai mai degrabă menținându-ți poziția și intrând puțin într-o genuflexiune pentru a maximiza echilibrul și forța.
●Exersează să arunci un uppercut jos și sus – la bărbia oponentului sau la pieptul acestuia – pentru a schimba puțin lucrurile.