Cell Fx

Supliment pe bază de creatină și carbohidrați simpli, cu conținut de glutamină, taurină, arginină și BCAA

Rating:
100% of 100
SKU
127
40,00 RON
Lipsa Stoc
 • Aroma

  Portocale
 • Prezentare

  Flacon
 • Gramaj

  1200g

Creat pe baza unei formule avansate care combină creatina monohidrată, glutamina, arginina și aminoacizii cu catenă ramificată (BCAA) într-un singur supliment nutritiv, Cell FX îți hrănește musculatura și te ajută să îți îmbunătățești performanțele din timpul antrenamentelor.

Ingredientele atent selectate ale acestui supliment nutritiv lucrează în sinergie pentru a accelera dezvoltarea musculaturii tale, contribuind atât la lupta împotriva catabolismului, cât și la creșterea nivelului tău de forță, anduranță și energie, ajutându-te să-ți depășești limitele și să îți atingi mai ușor și mai rapid obiectivele.

Ce ar trebui să știi despre Cell FX

Cell FX este un produs complex, care îți aduce o serie de avantaje, toate obținute din consumul unui singur supliment nutritiv. Datorită proprietăților sale deosebite, acest produs va deveni cu siguranță un partener de încredere pentru tine, ajutându-te să lucrezi mai intens și pentru mai mult timp la sală, să te recuperezi mai ușor după antrenamente și să accelerezi volumizarea și definirea musculaturii tale.

Pentru cine este recomandat Cell FX

Cell FX este recomandat pentru toți sportivii care caută să-și îmbunătățească nivelul performanțelor și să-și îmbunătățească rezultatele din sala de antrenament, precum și pentru cei care doresc să accelereze procesul de dezvoltare și definire a musculaturii lor. Astfel, fie că te afli la început de drum, fie că ai ani antrenamente în spate, cu siguranță vei beneficia de pe urma consumului acestui supliment nutritiv.

Ce beneficii are Cell FX

Gama diversificată de ingrediente din compoziția Cell FX este un beneficiu în sine, oferind sportivilor numeroase avantaje, toate într-un singur supliment. Conținutul bogat în aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) al acestui supliment susține procesul de sinteză proteică din țesutul muscular, contribuind la dezvoltarea acestuia, precum și la lupta împotriva catabolismului.

Cell FX conține și creatină monohidrată, care va avea un impact puternic asupra performanțelor tale, crescându-ți nivelul de forță și anduranță atunci când depui efort. În plus, prezența taurinei în formula produsului te asigură și de menținerea unui nivel crescut de energie pe tot parcursul antrenamentelor, lucru ce va avea un efect important asupra rezultatelor tale.

Glutamina, prezentă și ea în compoziția Cell FX, va contribui la accelerarea perioadei de recuperare necesare după antrenamentele mai intense, precum și la întărirea sistemului imunitar, crescând, totodată, rezervele de glicogen ale organismului tău.

De asemenea, arginina din formula Cell FX va îmbunătăți vascularizarea organismului tău, crescându-i nivelul de performanță și sprijinind alimentarea celulelor musculare cu substanțele nutritive de care au nevoie pentru volumizare și regenerare după antrenamentele intensive.

Când ar trebui să consumi Cell FX

Momentele cele mai potrivite pentru a consuma Cell FX sunt dimineața după trezire și imediat după finalizarea antrenamentului. Astfel, vei putea, în același timp, să-ți îmbunătățești performanțele din sala de antrenament și să sprijini dezvoltarea, definirea și recuperarea musculaturii tale.

Cum se administrează

Doza recomandată de Cell FX este de 1 măsură și jumătate sau 80 de grame din supliment, ce pot fi dizolvate în 400 ml de apă. Este recomandată, de asemenea, utilizarea unui shaker sau blender pentru prepararea băuturii.

Dextroză monohidrată, creatină monohidrată, L-glutamină, taurină, L-arginină, L-leucină, L-izoleucină, L-valină, acidifiant: acid citric (E 330), aromă de portocale, colorant extract din paprika.

Valoare nutritiva80g
Valoare Energetica 263,5 Kcal
(1120 KJ)
Proteine 0g
Carbohidrati
din care Zaharuri
65,9g
65,9g
Grasimi
din care Acizi Grasi Saturati
0g
0g
Fibre 0g
Sodiu 0g
Creatină Monohidrată 9600 mg
L-Glutamină 800 mg
Taurină 800 mg
L-Arginină 800 mg
L-Leucină 532 mg
L-Izoleucină 134 mg
L-Valină 134 mg

Se amestecă 1 ½ măsură (80g) din produsul CELL FX în 400ml de apă. A se utiliza un shaker sau un blender. A se administra de preferinţă 2 porţii pe zi: dimineaţa şi după antrenament.

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 100%
  Foarte bun
  Foarte bun
 2. 100%
  Cell fx
  Un produs ok il iau pentru carbohidrați și creatină dar vine cu ceva aminoacizi in plus care chiar mă ajută in timpul antrenamentului
 3. 100%
  Gust bun
  Efect energic rapid
 4. 100%
  Energic
  Te simți energic după administrare
 5. 100%
  gust bun
  efect anabolizant si energie maxima.RECOMAND
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.

Intrebari

Intrebarile clientilor

Suplimente
Se poate lua cu dinamite pump?
Da se poate administra.
Cell fx
Trebuie luat și in zilele de pauza, în care nu ma antrenez?
Se poate administra o portie de Cell fx si in zilele de pauza.

2 articole

Afisati pe pagina
Produse similare