-20% la toată comanda COD: PRO20 + CADOURI în cont > VEZI DETALII

Puterea Aminoacizilor

Puterea  Aminoacizilor

Încearcă acești aminoacizi individuali pentru avantajele remarcabile pe care le oferă

TEANINĂ

CEL MAI IMPORTANT BENEFICIU: Mărește nivelul hormonilor de creștere pentru a susține dezvoltarea musculară.
Un aminoacid esențial care se găsește în ceaiul verde, teanina, este adesea asociată cu reducerea stresului prin creșterea nivelului acidului gama-amino-butiric (GABA). Elementul esențial al teaninei pentru culturism este capacitatea acesteia de a amplifica eliberarea hormonului de creștere (GH). Din fericire ambele beneficii menționate sunt vitale când te pregătești să te pui la somn. Teanina te ajută să te relaxezi și să crești eliberarea GH pe timpul nopții.

TAURINĂ

CEL MAI IMPORTANT BENEFICIU: Previne epuizarea musculară pentru antrenamente mai energice.
Pentru a obține rezultate maxime în urma antrenamentelor tale ai nevoie de prezența unei cantități mari de taurină în musculatura ta. Când depozitele de taurină se epuizează, forța scade. Suplimentarea cu taurină de sine stătătoare ajută la întărirea musculaturii prin reducerea stresului oxidativ în urma antrenamentului și prevenirea acumulării acidului lactic. Taurina ajută de asemenea la atragerea apei spre celulele musculare, îmbunătățind calitatea și rezultatele antrenamentului tău.

ARGININĂ

CEL MAI IMPORTANT BENEFICIU:  Vasodilatarea pentru o pompare musculară mai accentuată și livrarea nutrienților.
Arginina este transformată cu ușurință în oxid nitric, care ajută la dilatarea vaselor de sânge, permițând accesul unui flux mai mare de sânge, oxigen, hormoni de creștere și nutrienți spre musculatura care lucrează. Suplimentarea cu arginină umflă mușchii tăi cu o cantitate mai mare de lichide, făcându-ți aspectul mai vascular. Deși acest lucru este satisfăcător în timpul unui antrenament, oferă de asemenea beneficii pe termen lung pe măsură ce mușchii tăi cresc și se recuperează într-un mod mai eficient.

GLUTAMINĂ

CEL MAI IMPORTANT BENEFICIU: Îmbunătățește recuperarea după antrenament.
Glutamina este aminoacidul cel mai predominant în corpul uman și poate fi obținut din alți aminoacizi, ceea ce înseamnă că este un aminoacid neesențial. Aminoacizii neesențiali sunt atât de critici pentru funcționarea cotidiană încât organismul a învățat cum să îi obțină el însuși. Aminoacizii esențiali în schimb trebuie să fie consumați din alimente. Consumarea unei cantități mai mari de glutamină înseamnă că organismul tău nu este obligat să o producă, ceea ce îl eliberează pentru a se putea ocupa de alte sarcini pentru creștere musculară – ceea ce este excelent când vrei să ai o recuperare rapidă după sesiunile intense de antrenament.