Flash Deals - 24 ore! până la -50% la BESTSELLERE și LIVRARE 0 la +75 RON

> VEZI OFERTA

Abdomen plat – un curs intensiv pentru a obține un six-pack

Abdomen plat – un curs intensiv pentru a obține un six-pack

Alimentaţia Flat Fast

Abdominalii cu adevărat magnifici încep în bucătărie. Aşadar intraţi în forma Flat Fast cu aceste ponturi.

1  Consumaţi şase mese în fiecare zi, începând cu micul dejun.

2  FĂRĂ cereale procesate! Faceţi în schimb din masa voastră pentru micul dejun un incinerator al grăsimii, încărcându-vă farfuria cu legume verzi fierte uşor la aburi (spre exemplu spanac) şi două ouă organice întregi deasupra. Vă rog să mâncaţi gălbenuşurile! Vedeţi punctul Nr.7 pentru mai multe informaţii despre grăsimi.

3  Evitaţi pâinea.

4  Renunţaţi la zahăr acum. Zahărul, deşi este ingredientul la care renunţăm cel mai greu din cauza calităţilor adictive ale acestuia, oferă în aceeaşi măsură cele mai bune rezultate. Niciun ingredient nu a contribuit mai mult decât zahărul la distrugerea sănătăţii omenirii şi integrităţii pielii. Eu pot să îmi dau seama întotdeauna când o persoană este dependentă de zahăr, deoarece pielea este pufoasă şi are un aspect inflamat. Dacă vreţi să aveţi muşchi abdominali fibraţi, trebuie să aveţi şi o piele întinsă – nu vă apropiaţi de zahăr, zahărul adăugat, alternativele pentru zahăr, alimentele procesate, cerealele procesate, sucuri, băuturi cu cafeină şi, ei bine, ZAHĂR!

5  Seminţele de in pentru slăbit. Adăugarea a doar 3 linguri de seminţe de in pe zi la dieta voastră nu vă ajută doar să faceţi faţă la PMS, transpiraţiile din timpul nopţii şi alte simptome ale menopauzei, dar vă ajută de asemenea să eliminaţi în mod regulat – de două ori pe zi este ideal – şi atât intestinele voastre cât şi noul vostru stomac plat vă vor mulţumi.

6  Schimbaţi cerealele cu legume. Legumele verzi nu vă oferă doar mega-nutrienţi, ci şi fibre, iar ca bonus acestea vor echilibra  sângele la nivel alcalin, reducând inflamarea.

7  Consumaţi grăsimi pentru a arde grăsime. Cele care au nişte muşchi abdominali plaţi la un nivel suprem ştiu că a se abţine este nebunie curată – de la grăsime mă refer. Trebuie să consumăm grăsime pentru a arde grăsime, întrucât sistemul metabolic depinde de acest combustibil bogat în nutrienţi pentru a vă stimula întreg sistemul de alimentare/ ardere a grăsimilor. Ba mai mult, acea grăsime care atârnă de mult timp sub buricul vostru (grăsimea abdominală), pe fundul vostru, pe talie şi coapse are nevoie de grăsimi nou consumate pentru a o elimina din drum prin intestin. Gândiţi-vă la avocado, nuci, seminţe şi uleiurile acestora, peşte şi alte uleiuri vegetale. Cocosul este efectiv un incinerator al grăsimii. Adăugarea pur şi simplu a 1 linguriţă pe zi vă accelerează rata metabolică cu 15%.

8  Faceţi un sandwich cu proteină/ carbohidraţi complecşi/ grăsime.  Fiecare masă ar trebui să conţină toţi aceşti macronutrienţi pentru cele mai bune rezultate în materie de abdomen plat. Dacă nu faceţi acest lucru, consumaţi carbohidraţi simpli şi nu e nimic care să vă menţină mai grase.

9  Beţi foarte multă apă cu pH neutru. Şi prin foarte multă mă refer la 3.5 litri în fiecare zi. Eu folosesc sistemul Santevia pentru apă, care readuce pH-ul corpului la niveluri alcaline, spre deosebire de acid. Când corpul este prea acid, se vor impune inflamarea şi îmbolnăvirea. Când corpul este alcalin, totul se află în echilibru fără balonare.

Ardeţi Tot!

Cu cât vă mişcaţi mai mult, cu atât deveniţi mai subţiri. Ceea ce aveţi nevoie este un plan care să includă trei reguli simple. Doar trei! Puteţi să vă luaţi acest angajament, nu-i aşa?

REGULA 1: Dormiţi! Este o nebunie să credeţi că puteţi crea abdominali plaţi dormind, însă este un gând atât de seducător, încât ar trebui să încercaţi, fără nicio transpiraţie. Somnul este acea perioadă din timpul zilei pe care corpul o foloseşte pentru a se vindeca, a se detoxifia şi a reîntineri. În timpul acelor ore minunate de odihnă, se procesează o mare parte a construirii corpului, inclusiv reciclarea anumitor nutrienţi, refolosirea altora şi o reducere a deşeurilor. În acelaşi timp, în acest interval se produce hormonul de creştere uman, acesta fiind cel mai mare contribuitor la subţierea abdomenului.

REGULA 2: Antrenamentul este cireaşa de pe tort: Faceţi oricare dintre aceste exerciţii pentru muşchii abdominali de trei ori pe săptămână, schimbând la fiecare trei săptămâni. Alegeţi cinci exerciţii per sesiune.

• Abdomene inversate cu greutăţi: Executaţi mişcarea lent şi în mod controlat. Nu vă legănaţi picioarele în sus, şi ridicaţi puţin fundul de pe bancă.

• Ridicarea picioarelor din atârnat sau ridicarea picioarelor în stil scaunul căpitanului:  Ţineţi poziţia timp de trei secunde când picioarele voastre sunt paralele cu solul.

• V-Sit cu răsucire şi genunchii în interior cu minge medicinală: Faceţi 20 repetări spre stânga şi 20 spre dreapta, trei seturi.

• Abdomene cu greutate (trei seturi, 12 repetări): Ţineţi un disc deasupra capului astfel încât braţele voastre să fie la 90 grade în raport cu solul, şi faceţi abdomene în sus. Ţineţi muşchii abdominali încordaţi.

• Plank: Ţineţi pentru sesiuni crescătoare de la 30 până la 90 secunde (şi mai mult dacă puteţi).

• Ridicarea picioarelor cu minge pentru stabilitate + abdomene V-Sit: Faceţi trei seturi, între 12 şi 15 repetări.

REGULA 3: Nu uitaţi de asemenea de valoarea exerciţiilor cardiovasculare. Dacă pe lista voastră cu lucruri de realizat se regăsesc muşchii abdominali plaţi, trebuie să faceţi cardio cel puţin de patru ori pe săptămână, timp de 30 minute sau mai mult, menţinându-vă ritmul cardiac la 65 la sută sau mai mult din capacitatea maximă a acestuia. Obţinerea unor muşchi abdominali plaţi necesită efort în toate cele trei discipline: nutriţie, resetarea metabolică şi mişcarea cardiovasculară.