0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Regulament concurs preselectie Pro Nutrition Fit Challenge

Campania Pro Nutrition Fit Challenge se desfasoara in doua etape: preselectia pentru alegerea celor 10 echipe care vor intra in concurs si concursul propriu-zis care presupune provocarea Pro Nutrition si selectarea echipelor castigatoare.

Concursul propriu-zis invita 10 participanti, 5 barbati si 5 femei, impreuna cu antrenorul lor preferat, sa accepte provocarea de a deveni mai fit!

Timp de 3 luni, 10 echipe, formate din cate 1 antrenor si 1 participant, vor fi sponsorizati de Pro Nutrition sa isi atinga obiectivele, iar in final echipele desemnate castigatoare vor fi rasplatite cu premii!

Vrei sa participi? Fa echipa cu antrenorul tau preferat si intra in preselectie!

Regulament preselectie Pro Nutrition Fit Challenge:

 

1. Organizator

Preselectia si concursul Pro Nutrition Fit Challenge sunt organizate de S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., cu sediul in Dej, Aleea Tomis nr. 1, inregistrata in judetul Cluj, sub nr. J35/2284/1991, având codul fiscal: RO 1813923.(denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”).

Decizia de derulare a preselectiei conform regulilor din prezentul regulament este finala.

 

2. Durata preselectiei pentru concurs

Preselectia pentru concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va desfasura in perioada 16 noiembrie 2015 – 8 ianuarie 2016.

 

3. Derularea preselectiei

Preselectia pentru alegerea celor 10 echipe finaliste care vor intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va desfasura in mediul online, la adresa http://bit.ly/pronutritionchallenge .

 

4. Mecanismul concursului de preselectie

La aceasta campanie pot participa persoanele care doresc sa isi imbunatateasca fizicul prin sport, cetateni romani cu rezidenta in Romania, cetateni romani nerezidenti sau cetateni straini rezidenti in Romania, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 16 noiembrie (data inceperii campaniei) sau minorii care au acordul scris al parintilor pentru participare, care indeplinesc criteriile precizate in sectiunea 6 „mecanismul de desfasurare al campaniei” si respecta tematica campaniei.

Nu pot participa la aceasta campanie minorii (persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii campaniei) care nu au acordul scris al parintilor pentru participare, angajatii S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., angajatii agentiei organizatoare a campaniei.

In cazul in care, in urma verificarilor desfaşurate de catre Organizator, se constata incalcarea conditiilor, Organizatorul işi rezerva dreptul de a elimina din campanie candidaturile acestora.

Persoanele care doresc sa se inscrie in preselectie trebuie sa faca echipa cu un antrenor ales de ei. Fiecare echipa care intra in preselectie trebuie astfel sa fie formata din: persoana care doreste sa isi imbunatateasca conditia fizica si antrenorul ales de aceasta, care o va ajuta sa isi atinga obiectivul de a fi mai fit. Rolul antrenorului din fiecare echipa este de a sustine si a ajuta activ persoana cu care face echipa sa isi schimbe stilul de viata si sa isi atinga obiectivele propuse pentru a fi mai fit.

In concursul Pro Nutrition Fit Challenge vor fi doua categorii de echipe: echipe formate din femei si antrenorul lor si echipe formate din barbati si antrenorii lor. Sexul antrenorilor din cele doua categorii de echipe nu are importanta. Fiecare echipa care va intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge trebuie sa ramana in aceiasi componenta pana la finalul concursului.

Fiecare participant, impreuna cu antrenorul ales sa fie in echipa sa, trebuie sa inscrie in campanie un singur videoclip, cu durata de maxim 2 minute, prin care sa explice de ce vor sa participe la concursul “Pro Nutrition Fit Challenge”. Pentru a putea incarca videoclipul pe aplicatia special creata, echipele care doresc sa intre in preselectie au la dispozitie urmatoarele optiuni:

 • sa incarce public video-ul un profil public de Youtube, sa ofere link-ul acestuia in formularul din aplicatia destinata concursului. Vezi aici cum se incarca un videoclip pe www.youtube.com
 • daca incarca video-ul prin Instagram, sa foloseasca hashtag-ul #pronutritionchallenge si acesta va fi preluat automat de catre aplicatie

Sunt acceptate doar videoclipurile care respecta tema concursului, din care reiese clar care este motivatia echipei de a participa la “Pro Nutrition Fit Challenge” si ca echipa este formata dintr-un antrenor si o persoana care doreste sa devina mai fit. Membrii fiecarei echipe trebuie sa se prezinte in videoclip.

Video-ul creat trebuie sa ilustreze motivatia echipelor de a participa fie printr-un exercitiu realizat impreuna cu antrenorul, fie explicand care sunt motivele pentru care doreste sa beneficieze de programul nostru, fie sa explice ce isi doreste sa schimbe, etc.

Videoclipurile vor fi promovate de catre participanti.

O persoana poate vota o singura data un videoclip, dar poate vota mai multe videoclipuri inscrise in concurs.

Desemnarea celor 10 echipe câştigatoare se va face in functie de popularitatea videoclipurilor incarcate in aplicatia special creata pentru concurs.

Popularitatea unui videoclip va fi desemnata in functie de numarul de voturi obtinute in aplicatia concurs.

Voturile se vor inregistra pâna in data de 08.01.2016 23:59.

 

5. Desemnarea echipelor castigatoare

Primele 5 videoclipuri ale echipelor de barbati cu cele mai multe voturi vor intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge.

Primele 5 videoclipuri ale echipelor de femei cu cele mai multe voturi vor intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge.

Desemnarea celor 10 echipe care intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va face in data de 08.01.2016.

 

6. Etapele campaniei Pro Nutrition Fit Challenge

Cele 10 echipe care au fost alese in etapa de preselectie vor participa la concursul Pro Nutrition Fit Challenge, care se va desfasura dupa urmatorul calendar:

 • In data de 8 ianuarie 2016, sunt alese cele 10 echipe care vor participa la concurs.
 • 8 - 15 ianuarie 2016 - perioada de validare in care participantii trebuie sa trimita copie dupa buletin pentru contractul de sponsorizare si adeverinta de la medicul de familie care atesta ca participantii sunt apti pentru efort fizic
 • 16 ianuarie - se vor intalnii toti participantii. Organizatorul, Pro Nutrition, va asigura cheltuielile de cazare si transport pentru toti participantii. La aceasta intalnire, acestia vor primi suplimente si echipament sportiv
 • 8 ianuarie - 18 aprilie 2016 - este perioada propriu zisa de concurs, in care echipele se antreneaza si respecta provocarea. Progresul fiecarei echipe va fi notat intr-un jurnal online. In cazul in care participantii nu respecta regulile concursului, vor fi descalificati.
 • 23 aprilie 2016- va fi evenimentul final unde se anunta echipele castigatoare. La eveniment:
  • fiecare participant va trece printr-o serie de 3 probe
   • Probele pentru barbati:
    • alergare pe banda la viteza medie (viteza 8) 20 min (1 punct)
    • genuflexiuni - 15 repetari cu 50% din greutatea corpului (1 punct) + acordam 1 punct la fiecare 5 repetari efectuate in plus
    • impins din culcat - 20 repetari cu 50% din greutatea corpului (1 punct) + acordam 1 punct la fiecare 5 repetari efectuate in plus
   • Probele pentru femei
    • alergare pe banda la viteza medie (viteza 8) 20 min (1 punct)
    • genuflexiuni - 15 repetari cu 25% din greutatea corpului (1 punct) + acordam 1 punct la fiecare 5 repetari efectuate in plus
    • flotari - 15 repetari (1 punct) + acordam 1 punct la fiecare 5 repetari efectuate in plus
  • Se aleg cele 2 echipe castigatoare, dupa scorul primit pe:
   • actualizarea jurnalului
   • indeplinirea obiectivelor
   • indeplinirea probelor

Echipele participante vor primi echipament sportiv, suplimentele necesare si abonament lunar la sala pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Premiile concursului Pro Nutrition Fit Challenge sunt:

 • pentru persoanele antrenate: sponsorizare cu produse Pro Nutrition in valoare de 3000 de lei
 • pentru antrenori: 500 de euro
 • pentru ambii membri din echipa: aparitie in revista Oxygen sau Pro Muscle, photo shooting profesionist si interviu.
 7. Diverse

Organizatorul are dreptul sa decida in orice moment incetarea concursului. inştiintarea referitoare la incetarea concursului va fi afişata la adresa http://bit.ly/pronutritionchallenge cu cel putin 3 (trei) zile inainte.

Orice tentativa de frauda va duce la descalificare.

Prin participarea la concurs, competitorii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Pentru mai multe detalii despre concurs, te rugam sa ne scrii pe adresa de e-mail: nagyizabella@pronutrition.ro .