0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Politica de retur

Politica de retur

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, SC PRO NUTRITION IMPEX SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: office@pronutrition.ro sau la numarul de telefon: 0264-220.347

Procedura de denuntare si retur:

  • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
    • - la adresa de  email office@pronutrition.ro 
    • - la numarul de telefon 0264-220.347
    • - prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa str. Tomis, nr.1 Dej, Jud. Cluj
  • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
  • Din suma platita initial se va deduce costul de transport, iar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur suma va fi rambursata.
  • Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

SC PRONUTRITION IMPEX SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice  sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: office@pronutrition.ro