0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Pro Nutrition Fit Challenge » Antrenori

Accepta provocarea!

Pro Nutrition Fit Challenge

Esti antrenor, esti pasionat de ceea ce faci si vrei sa iti faci cunoscute abilitatile de trainer profesionist? Pro Nutrition Fit Challenge iti ofera ocazia perfecta de a te face cunoscut!

Ce este Pro Nutrition Fit Challenge?

Este o provocare lansata celor care doresc sa devina mai fit, cu ajutorul unui antrenor. Fiecare participant care doreste sa intre in Pro Nutrition Fit Challenge trebuie sa faca echipa cu un antrenor care sa il/o ajute sa se antreneze si sa-si atinga obiectivele stabilite pentru un corp mai fit.

 Echipele inscrise in Pro Nutrition Fit Challenge sunt formate asadar din 2 persoane: persoana antrenata, care doreste sa devina mai fit, si antrenorul acesteia. In functie de sexul persoanei care se antreneaza, echipa acesteia poate fi echipa de femei sau de barbati. Sexul antrenorilor nu are importanta.

Cum se desfasoara Pro Nutrition Fit Challenge?

Provocarea se desfasoara in 2 etape:

 • etapa 1: preselectia pentru cele 10 echipe care vor participa la provocare. Etapa 1 se desfasoara online, la adresa http://bit.ly/pronutritionchallenge, pana pe 8 ianuarie 2016. Echipele care aduna cele mai multe voturi trec in etapa 2.
 • etapa 2: se desfasoara provocarea propriu-zisa, in care cele 10 echipe care trec de etapa de preselectie, 5 de femei si 5 de barbati, se antreneaza si isi urmaresc obiectivele de a deveni mai fit timp de 3 luni.

Antrenorii care se inscriu in preselectie trebuie sa fie dispusi, in cazul in care echipa lor intra in etapa 2 Pro Nutrition Fit Challenge, sa ghideze si sa ajute persoanele care se antreneaza sa isi atinga obiectivele de a fi mai fit timp de 3 luni in care se desfasoara provocarea. In etapa de preselectie, antrenorul trebuie doar sa apara in video-ul de inscriere.

De ce sa particip la Pro Nutrition Fit Challenge?

 • castigi popularitate si expunere

 • iti demonstrezi abilitatile de trainer profesionist

 • te promovam pe site-urile Pro Nutrion, Facebook, Instagram, in reviste etc.

 • primesti sedinte foto si video profesioniste

 

Vreau sa particip la Pro Nutrition Fit Challenge. Ce trebuie sa fac?

 • fa echipa cu persoana pe care vrei sa o ajuti sa devina fit si realizati impreuna un video de maxim 2 minute, in care sa ne prezentati motivatia voastra pentru a participa la Pro Nutrition Fit Challenge

 • inscrie video-ul in aplicatia concursului de preselectie

 • aduna voturi si mareste-ti sansele sa intri in etapa 2 Pro Nutrition Fit Challenge

 

Ce trebuie sa fac la Pro Nutrition Fit Challenge?

 • sa iti ajuti partenerul/a sa isi stabileasca obiectivele fit

 • sa ii oferi un plan de antrenament si nutritie pentru cele 3 luni

 • sa ii ghidezi antrenamentele si sa o/il ajuti sa devina mai fit

 • sa notezi periodic evolutia celui care se antreneaza intr-un jurnal online

 

Cum pot sa castig la Pro Nutrition Fit Challenge?

 • ajuta-ti partenerul de echipa sa isi indeplineasca obiectivele propuse

 • completeaza cel putin 1 data pe saptamana jurnalul online pus la dispozitie de Pro Nutrition, in care sa ne povestesti despre cum evolueaza persoana care se antreneaza

 • ajuta-ti partenerul de echipa sa se antreneze eficient pentru probele de final

 • asigura-te ca ii oferi sprijinul de care ai nevoie

 

Ce pot sa castig la Pro Nutrition Fit Challenge?

 • premiul de 500 de euro

 • popularitate si promovare pe site-ul Pro Nutrition si retele de socializare

 • sedinte foto si video profesioniste

 

Care sunt etapele campaniei Pro Nutrition Fit Challenge?

8 ianuarie 2016

Sunt alese cele 10 echipe care vor participa la concurs.

8 - 15 ianuarie 

Perioada de validare in care participantii trebuie sa trimita copie dupa buletin pentru contractul de sponsorizare si adeverinta de la medicul de familie care atesta ca participantii sunt apti pentru efort fizic

16 ianuarie

Se vor intalnii toti participantii. Organizatorul, Pro Nutrition, va asigura cheltuielile de cazare si transport pentru toti participantii. La aceasta intalnire, acestia vor primi suplimente si echipament sportiv

8 ianuarie - 18 aprilie 2016 

Este perioada propriu zisa de concurs, in care echipele se antreneaza si respecta provocarea. Progresul fiecarei echipe va fi notat intr-un jurnal online. In cazul in care participantii nu respecta regulile concursului, vor fi descalificati.

23 aprilie 2016

Va fi evenimentul final unde se anunta echipele castigatoare. La eveniment fiecare participant va trece printr-o serie de 3 probe. Se aleg cele 2 echipe castigatoare, dupa scorul primit pe:

- actualizarea jurnalului
- indeplinirea obiectivelor
- indeplinirea probelor

 

Probele pentru femei: alergare pe banda la viteza medie (viteza 8) 20 min (1 punct), genuflexiuni - 15 repetari cu 25% din greutatea corpului (1 punct) + acordam 1 punct la fiecare 5 repetari efectuate in plus, flotari - 15 repetari (1 punct) + acordam 1 punct la fiecare 5 repetari efectuate in plus.

Probele pentru barbati: alergare pe banda la viteza medie (viteza 8) 20 min (1 punct), genuflexiuni - 15 repetari cu 50% din greutatea corpului (1 punct) + acordam 1 punct la fiecare 5 repetari efectuate in plus, impins din culcat - 20 repetari cu 50% din greutatea corpului (1 punct) + acordam 1 punct la fiecare 5 repetari efectuate in plus.

Te-am convins sa participi? Fa echipa cu persoana pe care vrei sa o antrenezi si intra in preselectie!