0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Creatine (Creapure®)

Creatine (Creapure®)

Pareri Creatine (Creapure®) adauga o parere

adi, in 02 Jul. 2015
Am o intrebare flaconul din cutia de 600 g are 5 g sau mai mult. Astept raspuns va rog

Raspuns:

Buna ziua, masura din interiorul flaconului contine 10g.
Pirva Sergiu, in 29 Jan. 2016
folosesc suplimente de la pro nutrition de 6 luni.pot spune despre creatina ca este solubila, fara gust exact asa cum trebuie sa fie creatina!!cat despre calitate, eu iau cate o masura combinat cu o masura de x-plode inainte de antrenament, iar durata si forta creste consistent.ma simt mult mai concentrat pe antrenament.Produse foarte bune !!
alex, in 16 Jan. 2015
Am varsta de 16 ani,greutatea de 69 kg.O sa intalnesc vreo reactie adversa?Multumesc anticipat!

Răspuns:

Buna ziua. Posibilele efecte negative ale creatinei care le puteti intalnii sunt diareea, crampe musculare, ameteala si dureri de stomac. Daca iti imparti doza pe parcursul zilei si nu iei toata cantitatea in acelasi timp, scad sansele de a fi afectat de acele simptome negative.
George, in 29 Dec. 2014
slab, degeaba e laudata, creatine powder e mai ieftina si mai buna
Sebastian, in 06 Sep. 2016
Acest produs pentru mine merge foarte bine,volumizeaza masa musculara,e super.
vezi toate parerile
DenumirePret (TVA incl.)Cantitate
Creatine (Creapure®) 500g (Cod: Creapure03)
54,00 lei
Creatine (Creapure®) 250g (Cod: Creapure02)
31,00 lei

sau suna la

0264-220-347

Descriere

Ce este creatina si cum funcționează ea?

Creatina monohidrata marca germana Creapure®. Creatina monohidrata Creapure® volumizează muşchii şi contractă depozitarea de acid lactic. Măreşte sinteza proteinelor şi stimulează secreţia hormonului de creştere (cu precădere la cei tineri). În urma utilizării creatinei s-a observat scăderea nivelului colesterolului LDL şi ale altor factori de risc în bolile cardiace şi circulatorii. Creatina monohidrată Creapure® este de fapt creatina pură la care se alipeşte o moleculă de apă, deci fiecare moleculă de creatină monohidrată contine 88% creatină pură şi 12% apă. Este de departe cel mai răspândit tip de creatină, şi majoritatea studiilor s-au făcut utilizând creatina monohidrată.

Ingrediente

Creatină monohidrată Creapure®.

Valori nutritionale

Valoare Nutritivă
5 g
Creatină Monohidrată Creapure ® 5000 mg

Mod de utilizare

Se recomandă o doză zilnică de 5 grame ( ½ măsura = 5 g ). Creatina trebuie luată întotdeauna cu băuturi fără cofeină, cum ar fi apa, suc de fructe sau ceai cald (care îmbunătățește solubilitatea). Asigurați-vă că luați creatina cu suficiente lichide (1 g de creatină / 50-100 ml fluide). Dupa 8 săptămâni de consum regulat de creatină se recomandă o pauză de câteva săptămâni.

Spune parerea ta