Pachet Definire - Premium

Rating:
100% of 100
SKU
D_05
Pret intreg 302,00 RON (-12%) Pret special 265,00 RON
In Stoc

Comanda produsul preferat si in functie de gramaj primesti un supliment cadou!

Intra in cont pentru a vedea cate puncte poti primi
Calitate garantata
5% in puncte de fidelizare la fiecare comanda
Transport gratuit

WPIizolat proteic microfiltrat din zer (eng. CFM whey protein isolate), cacao (pentru aroma de ciocolată), aromă, colorant carmin (pentru aroma de căpșuni), îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950), lecitină din soia.

Lipoxextract din frunze de ceai verde (50 % polifenoli), extract din seminţe de guarana (22% cafeină), extract din raşină de Guggul (2.5% guggulsteroni), extract din rădacină de Rhodiola Rosea L. (3% rosavine şi 1% salidroside), clorhidrat de sinefrină, excipienţi: ulei hidrogenat din bumbac, fosfat tricalcic, stearat de magneziu.

ALC L-Carnitine: L-tartrat de L-carnitină, acetil L - carnitină

Vit-X4: Extract din radacină de Polygonum cuspidatum ( min. 50 % resveratrol), extract din radacină de tumeric Curcuma Longa Linn. (min. 70 % curcumina), extract din ciuperci Reishi Ganoderma Lucidum, acid L-ascorbic, complex de vitamine B (D-pantetonat de calciu, nicotinamidă, inozitol, bitartrat de colină, acid para aminobenzoic, ciancobalamină, mononitrat de tiamină, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, acid pteroilmonoglutamic, D-biotină, complex multienzimatic (alfa-amilază, protează, lactază, lipază, celulază), gluconat feros, beta-caroten, citrat de zinc, drojdie îmbogăţită cu seleniu, acetat de D-alfa-tocoferil, colecalciferol, picolinat de crom. Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, gelatină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, dioxid de titan.

Glutamine: L-tartrat de L-carnitină, acetil L - carnitină

Nutritie

0

WPISe amestecă 2 măsuri ( 50 g) din produsul WPI cu 300 ml apă sau lapte. A se utiliza un shaker sau un blender. Se recomandă între 1- 4 porţii pe zi în funcţie de necesarul proteic zilnic.

Lipox1 tabletă înainte de micul dejun si 2 tablete după amiaza. Pentru început, utilizaţi câte 2 tablete în primele 2 zile pentru a testa toleranţa. Nu depăşiţi limita de 3 tablete pe zi ! A nu se lua cu mai puţin de 6 ore înainte de culcare. A se lua cu cel puţin 30 minute înainte de masă. Rezultatele cele mai bune se obţin prin combinarea cu o dietă controlată caloric si un program de antrenament fizic. Este recomandat ca LIPOX să fie folosit în cicluri. Ciclul recomandat este de 8 săptămâni de folosire urmat de 1 săptămână de pauză.

ALC L-CarnitineLuaţi 2 capsule pe zi, înainte de masă

Vit-x4Luați 2 capsule pe zi, preferabil în timpul micului dejun.

GlutamineLuati ½ măsura (4g) cu 200ml de apă. Consumaţi 1 porţie pe zi.

Este o combinaţie de produse premium pentru cei care doresc să definească masa musculară.

Pachetul conține:

- WPI 900g (18 portii)

- Lipox 135 tablete (135 portii)

- ALC L-Carnitine (50 portii)

- Vit-x4 60 capsule (30 portii)

- Glutamine 400g (100 portii)

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
  1. 100%
    Perfect
    Foarte buna oferta
Afisati pe pagina
Adauga un review
Acorda un rating