Krea-Drive

Rating:
93% of 100
SKU
Krea_01
47,00 RON
In Stoc
Alege produsul Gratuit  la orice comandă de minim 99 lei
 • Prezentare

  Blistere
 • Cantitate

  120 capsule
Intra in cont pentru a vedea cate puncte de fidelitate poti primi

Creatină Alcalină pH11,5

Supliment alimentar, sub formă de capsule, pe bază de creatină monohidrată protejată cu un sistem de tamponare a pH-ului.

Creatina este unul dintre cele mai populare suplimente nutritive și este sintetizată în organism de către ficat, rinichi și pancreas din 3 aminoacizi: arginina, metionina si glicina. Organismul uman adult conține 80 g – 130 g de creatină. Aproximativ 1 - 2% din această cantitate este degradată și eliminată din organism în fiecare zi și trebuie să fie înlocuită, fie prin sintetizarea proprie a organismului fie prin aport extern (carne, pește sau suplimente alimentare).

Creatina joacă un rol-cheie în transportul și stocarea de energie în fiecare celulă. Studiile au arătat că un consum zilnic de 3 g de creatină poate crește performanța fizică în eforturi succesive din timpul exercițiilor fizice de scurtă durată și de mare intensitate.

În soluție, în special în pH-ul acid din stomac, creatina poate fi descompusă în creatinină, fără efecte asupra performanței. 

Krea-Drive este o formula dezvoltată pe bază de creatină monohidrată cu un pH alcalin pentru a reduce convertirea în creatinină și a crește biodisponibilitatea creatinei convenționale.

Recomandări

Produsul este destinat persoanelor care doresc să-și mărească în mod activ capacitatea fizică în perioadele de stres intensiv și, prin urmare, să crească în mod activ creșterea musculară.

De asemenea suplimentarea cu creatină poate fi utilă pentru vegetarieni sau pentru persoanele care mănâncă foarte puțină carne și, prin urmare, consumă mai puțin sau deloc creatină.

 Contribuie la :

creșterea nivelului energetic al corpului;

- creșterea performanței fizice;

- creșterea în volum a fibrei musculare datorită retenției de apă în mușchi;

- procesul de recuperare și refacere a organismului după depunerea de efort;

Creatină monohidrată Creapure®, corectori de aciditate: carbonat de sodiu, carbonat de calciu; antioxidanţi: acid ascorbic (vitamina C). Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu, dioxid de siliciu).

Nutritie

Valoare nutritiva**4 caps
Creatină Monohidrată Creapure ® 3200 mg
Vitamina C 17 mg (21,3%*)
*DZR - Doza Zilnică Recomandată

În zilele de antrenament se administrează 4 capsule de Krea-Drive cu 30 de minute înainte de antrenament, timp de 6 săptămâni. În zilele de pauză se vor administra 2 capsule dimineaţa şi 2 capsule seara înainte de culcare. După 6 săptămâni se va întrerupe administrarea timp de 2-4 săptămâni.

review-uri

Review-urile clientilor

Afisati pe pagina
 1. 80%
  Produs bun
  Daca le-ati baga in ceva capsule mai prietenoase cu stomacul ar fi super....
 2. 100%
  Excelent
  Acest supliment chiar da rezultate. Recomand pentru oricine.
 3. 100%
  Foarte bun
  Surprinzator de bun
 4. Krea
  Se poate combina cu Dynamite Pump?

  Da se poate administra.
 5. Krea drive
  Salut , se poate combina cu Creatine si WPI?

  Da se poate administra.
Afisati pe pagina
Adauga un review
Pentru a adauga un review trebuie sa fii logat. Intra in cont sau creeaza cont.
Produse similare