Votează cea mai spectaculoasă transformare la Fit Challenge V!

11200 0
11200 0

Te invităm să descoperi evoluția participanților ediției V a competiției Pro Nutrition Fit Challenge! Votul tău îi poate aduce mai aproape de victorie!

20 de participanți, 10 femei și 10 bărbați, au acceptat provocarea Fit Challenge pentru a deveni mai fit și, în cele din urmă, pentru a câștiga competiția. Fiecare participant a făcut echipă cu un antrenor personal, iar timp de 3 luni, aceștia și-au schimbat dieta și s-au antrenat zilnic pentru a-și depăși limitele.

Acum e rândul tău să votezi concurenta sau concurentul cu cea mai spectaculoasă evoluție din fiecare categorie. Vom avea 4 câștigători, câte unul pentru fiecare categorie de concurs:

  • Fete – Masă musculară
  • Fete – Slăbit
  • Băieți – Masă musculară
  • Băieți – Slăbit

Votează-ți favorita și favoritul până pe 23 mai, ora 14:00. În funcție de voturile primite, fiecare concurent primește o notă, care reprezintă 15% din punctajul final acumulat.

* Poți vota o singură dată un concurent sau concurentă și doar dacă te afli în România în momentul votării. Tentativele de fraudă vor fi identificate și anulate automat de către aplicația concursului.
** Un utilizator poate vota de 4 ori, maxim un vot per candidat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu