Video: Butterfly si Impins cu bara la piept pe plan drept

328 0
328 0

Calin Andrei Aschilean ne arata intr-un video care sunt exercitiile lui preferate din planul de antrenament recomandat de Andreea Ungureanu.

Urmariti video-ul pentru a vedea care sunt exercitiile preferate in echipa Calin Andrei Aschilean + Andreea Ungureanu, dar si cum se executa acestea corect.

Salutare de la Cluj, Primele doua saptamani au trecut foarte repede si ne-am intrat in ritm. S-a simtit schimbarea inca din primele zile, Andreea schimbandu-mi total stilul de alimentatie si de antrenament. Am inceput sa am o rutina zilnica pe care incerc sa o respect oricat de dificil ar fi si sa ma tin de planul bine definit. Am exercitii noi pe care le-am invatat pe parcursul primelor saptamani de competitie. Chiar daca timpul si alte evenimente au incercat sa influenteze orele de antrenament prin ambitie am respectat fiecare indrumare a super instructoarei mele! Am ales ca si exercitii preferate ButterFly si impins cu bara la piept pe plan drept. Aceste doua exercitii sunt favoritele mele de pana acum!

 

 

Lasa un comentariu