767 0

Salutare dragi prieteni, va invit sa lecturati cateva idei, cateva ganduri din spatele „culiselor” echipei noastre.

Cum ti s-a parut antrenorul tau la inceput?

Ei bine, ce va pot spune este ca antrenoarea mea, Alexandra Vicu, a fost asa cum a trebuit pe tot parcursul competitiei, nu doar la inceput. Am avut un inceput extraordinar, iar acest extraordinar l-am dus la alt nivel cu fiecare saptamana ce trecea prin prisma rezultatelor ce nu incetau sa apara.
La inceput pot spune ca m-a ajutat foarte mult sa inteleg ce am de facut si cand, si rolul fiecarui lucru pentru a putea evolua fiindu-mi oarecum “strain” domeniul acesta. Atitudinea ei a fost una profesionala pe tot parcursul, dar in primul rand prietenoasa, lucru ce ne-a ajutat sa comunicam eficient si sa ne realizam obiectivele.

Care credeai ca vor fi cele mai mari provocari pentru el?

Avand in vedere ca eu nu mai “cochetasem” cu genul acesta de sport, de stil de viata, am crezut ca provocarea cea mare va fi aceea de a reusi sa ma desprinda de vechiul stil de viata, de a ma disciplina.

Care au fost cele mai mari provocari de fapt?

Cele mai mari provocari au fost acelea de a duce totul la limita pentru rezultate de a-mi schimba complet alimentatia si de a reusi sa o mentin fara abateri. Ceea ce am reusit chiar din prima saptamana.

Cum au fost sfaturile pe care ti le-a oferit?

Aici totul a mers perfect, sfaturile pe care mi le-a oferit Alexandra au dat roade. Ba mai mult decat atat, m-au disciplinat si m-au ajutat sa fac din asta o obisnuinta si totul sa mearga de la sine. Sfaturile ei cu siguranta imi vor ramane in reflex si le voi urma chiar si dupa aceasta competitie.

Cum a decurs comunicarea cu ea?

Comunicarea a avut un rol foarte important in tot parcursul si in evolutia mea, deoarece a existat zilnic ori de cate ori a fost nevoie si m-a ajutat pe mine sa-mi indeplinesc obiectivele zilnice si antrenamentele sa decurga corect.
Alexandra mi-a oferit spijinul ei si motivatia necesara, mi-a raspuns prompt si cu profesionalism la toate intrebarile. Asadar ii dau nota 10 la acest capitol.

L-ai recomanda pe antrenorul tau altor persoane? De ce?

DA, cu siguranta o recomand pe antrenoarea mea Alexandra persoanelor care isi doresc o schimbare sanatoasa si sigura. De ce spun asta? Pentru ca este o persoana foarte prietenoasa, rabdatoare si cu multa experienta in domeniu.

Ce sfaturi ai da cuiva care are aceleasi obiective ca tine?

In primul si primul rand daca isi doreste cu adevarat o schimbare radicala, sa aiba rabdare si perseverenta in tot ceea ce face, sa nu se minta pe el/ea si sa faca totul asa cum trebuie. Doar asa poti dobandi rezultate care sa te multumeasca.

Ce ai invatat de la aceasta editie de Fit Challenge?

Am invatat ca adevarata competitie este cu tine insuti, “cel vechi”. Am invatat ca orice este posibil cu munca, dedicare si perseverenta, si niciodata sa nu te dai batut sau sa renunti la ceea ce vrei sa ajungi.

De ce ar trebui cineva sa se inscrie la Fit Challenge 5?

Recomand Fit Challenge 5 tuturor celor care isi doresc o schimbare, celor care doresc sa adopte si sa continue cu un stil de viata sanatos. Spun asta pentru ca in cele 3 luni de competitie, pe langa faptul ca esti ajutat si indrumat de catre un antrenor personal, inveti sa te disciplinezi, inveti ceea ce poate face corpul tau si poti continua pe acest drum si dupa aceasta competitie. Recomand aceasta competitie deoarece lucrezi cu oameni buni si ai sprijinul lor pe intreg parcursul. Asadar nu ezitati sa fiti chiar voi cei care isi vor spune povestile aici , alaturi de prietenii de la Pro Nutrition.

Urmareste echipa formata din Catalin si Alexandra, ne apropiem cu pasi repezi de finala.

Lasa un comentariu