Streza Claudiu: Suplimentele si rolul lor

326 0
326 0

Mai avem cateva zile pana la finalul editiei a 5-a Pro Nutrition Fit Challenge, dar pana atunci mai avem sa va impartasim cateva secrete din evolutia echipelor înscrise.

In aceasta saptamana, antrenorii v-au pregatit cateva sfaturi referitoare la rolul suplimentelor in dieta.

Citeste articolul si descopera care sunt suplimentele care au contribuit la evolutia echipei Nicoleta Poteras si Timea Molnar, ce efecte benefice are consumul de suplimente nutritive, de ce este important sa le incluzi in dieta ta!

-Care este rolul suplimentelor in dieta?

Indiferent de alimentatia pe care o adoptam, din cauza modului de viata actual, suntem nevoiti sa apelam la suplimente nutritive pentru a avea suficiente resurse.

-De ce este importanta includerea suplimentele in planul de antrenament?

S-au facut studii, si s-a constatat ca 60%-80% din populatie au carente de B12, Zinc sau Magneziu, ca sa enumar doar cateva din cele mai importante!

Daca nu incluzi suplimente, deja ai un pas in spate in calea progresului. Iar atunci cand esti presat de timp, cum a fost cazul concirentilor Fitchallenge, nu poti face pasi gresiti.

-Care sunt beneficiile consumului de suplimente nutritive?

fiecare supliment in parte cu beneficiile lui ;

Spre exemplu Glutamina creste imunitatea, ajuta la eliminarea metalelor grele acumulate in organism, refacerea musculara dupa antrenamente se produce mai rapid.

Zincul (pe care îl gasim in T-7-ON)  creste si el imunitatea organismului, alunga virusii, impreuna cu B12 creste concentrarea si rezistenta la efort.

Daca e efort intens si adaugi 4 Focus … ai jucat o carte si mai importanta. Fiecare cu rolul lui , dar se ajuta unul pe celalalt daca sunt administrate impreuna .
Pe de alta parte indiferent de suplimentele la care apelezi, daca nu ai si o alimentatie pusa la punct, risti sa nu beneficiezi de efectele asteptate !

 

Lasa un comentariu