Sfaturi pentru promovarea intrarii in concurs

2076 1
2076 1

Am ajuns la ultima etapa a preselectiilor, etapa de votare.

La finalul acestei etape, cei mai populari 20 de participanti vor fi selectati sa mearga mai departe si sa inceapa provocarea cea mare, Fit Challenge V.

Stim ca poate parea dificil sa strangi cat mai multe voturi. De aceea, noi ne-am gandit la o lista de sfaturi prin care tu sa iti promovezi cat mai bine intrarea in concurs.

  • Promoveaza-ti linkul de votare pe social media. Posteaza pe profilul tau si roaga-ti prietenii sa dea share, sa ajunga informatia la cat mai multa lume.
  • De asemenea, poti sa incluzi link-ul de votare in sectiunea de bio de pe Instagram, daca ai urmaritori acolo. Ii poti incuraja sa te voteze atat in descrierile pozelor postate, cat si prin intermediul optiunii de Stories.
  • Intra pe forumuri si grupuri pe tematica sport/fitness si impartaseste-ti povestea. Astfel ai sansa de a cunoaste oameni noi care, posibil, te vor rasplati cu un vot!
  • Daca faci video-uri pe YouTube, Facebook sau Instagram, nu uita sa le amintești oamenilor la finalul fiecarui video ca ai nevoie de ajutorul lor, si ca e important pentru tine sa obtii cele mai multe voturi. Pune mereu link-ul direct spre aplicatie in descrierea video-ului.
  • Daca iti place sa scrii pe blog, poti sa incluzi in articole link-ul spre materialul tau sau chiar sa dedici un intreg articol inscrierii tale la Fit Challenge.

Cel mai important este ca informatia sa circule cat mai repede si cat mai departe. Prin urmare, trebuie sa te folosesti de fiecare canal care iti permite sa distribui materialul tau de votare. Fii foarte atent sa selectezi link-ul corect!

Incearca sa nu postezi prea des, deoarece prietenii tai ar putea fi deranjati, iar rezultatul sa fie contrar asteptarilor.

Promovare abuziva

Competitorii trebuie sa aiba o promovare etica care sa nu incalce termenii si conditiile platformelor folosite. Distribuirea masiva a linkului de participare in cadrul retelelor de socializare poate duce la sanctiuni din partea acestora si la o blocare a linkului de inscriere.
Organizatorul nu este responsabil in cazul in care participantii sunt sanctionati de terti datorita comportamentului acestora.


Lasa un comentariu

1 comentariu

  1. Piclisan Gheorghe Răspunde

    Bună dimineața ! Am și eu o întrebare: pentru votare primim un link de la voi? Sau ne folosim de link—ul de pe youtube? Multumesc !!!