Saptamana a zecea – Linie dreapta catre finala

4250 0
4250 0


Saptamana aceasta a trecut foarte repede datorita programului foarte incarcat. Au inceput examenele si a trebuit sa imi respect in continuare mesele si antrenamentele foarte intense si solicitante. Dar tot efortul merita pentru ca in scurt timp vom avea prezentarea finala la Dej, iar eu nu trebuie sa imi dezamagesc sustinatorii.


In ultima vreme, antrenandu-ma cat mai diversificat, am descoperit efectul unor exercitii noi asupra muschilor. Nu ma pot decide pentru un exercitiu preferat, dar sustin sus si tare ca exercitiile clasice sunt cele mai eficiente.
Am continuat cu dieta mea ketogenica, care da roade, am ajuns la un total de 82 de kilograme, desi am 4 mese si 2 gustari copioase zilnic. Concluzie: NU trebuie sa te infometezi pentru a slabi, aviz tuturor celor ce vor sa slabeasca!!


La inceputul competitiei am aflat ca si antrenoarea mea, Andreea, va participa la un concurs in aceeasi perioada cu finala noastra de la Dej, mai exact la Campionatul Balcanic de Fitness pe 30 aprilie, fapt ce m-a motivat sa ma antrenez mai intens ca la finalul competiilor amandoi sa ne laudam cu cate o reusita.
Cam atat despre saptamana cu numarul 10, continuam antrenamentele si asteptam cu nerabdare finala!!

Lasa un comentariu