Saptamana a noua – Puterea sta in oamenii de langa tine

2888 0
2888 0

Saptamana aceasta mi-am depasit, in sfarsit, recordurile personale pe care le aveam inainte sa fac pauza dinaintea competitiei, iar acest lucru ma bucura enorm. M-am obisnuit cu antrenamentele in stilul Pro Nutrition by Andreea Ungureanu, antrenamente variate ce se pliaza exclusiv pe nevoile si cerintele musculare ale corpului.

Cardio-ul de la sfarsitul antrenamentului este nelipsit, fiind indispensabil, iar asta da rezultate.
In trecut, am mai avut cateva transformari, in copilarie fiind un grasut, si facand fotbal, am fost nevoit sa slabesc. Insa, transformarea de acum e cea mai semnificativa, iar o competitie precum Fit Challenge, ce pune pret pe spectaculozitatea impresiei before & after, ma face sa ma simt mai motivat ca oricand, iar in plus fata de asta, prietenii mei sunt echipa mea, toti incercand sa ma ajute cu cate ceva, „mai un share”, „mai o gantera la sala”, orice sprijin conteaza, mai ales in momente ca acestea.


In continuare respect dieta, orele si in weekend ma bucur de cheat day, dar recunosc ca fara LIPOX imi era de 2 ori mai greu, pot spune ca jumatate din cele 13 kilograme slabite le datorez acestui produs de top.

 

Lasa un comentariu