Regulament – Pro Nutrition Fit Challenge V

6856 2
6856 2

Campania Pro Nutrition Fit Challenge se desfasoara in doua etape:

 1. preselectia pentru alegerea celor 20 participanti care vor intra in concurs
 2. concursul propriu-zis, care presupune provocarea Pro Nutrition si selectarea castigatorilor

Concursul propriu-zis invita 20 participanti, 10 barbati si 10 femei sa accepte provocarea de a deveni mai fit!

Participantii vor alege categoria in care vor concura in functie de obiectivul propus: cresterea in greutate, respectiv masa musculara, sau scaderea greutatii, tonifiere –  categorii valabile atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Timp de 3 luni, participantii vor fi sponsorizati de Pro Nutrition sa isi atinga obiectivele, iar in final patru echipe (doi barbati si doua femei alaturi de antrenorii lor) vor fi desemnati castigatori!

Vrei sa participi? Inscrie-te acum in preselectie!

Regulament preselectie Pro Nutrition Fit Challenge V

1. Organizator

Preselectia si concursul Pro Nutrition Fit Challenge sunt organizate de S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., cu sediul in Dej, Aleea Tomis nr. 1, inregistrata in judetul Cluj, sub nr. J35/2284/1991, având codul fiscal: RO 1813923.(denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”).
Decizia de derulare a preselectiei conform regulilor din prezentul regulament este finala.

2. Durata preselectiei pentru concurs

Preselectia pentru concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va desfasura in doua etape. Etapa 1: inscriere 4 decembrie – 13 ianuarie ora 23:59. Etapa 2: votare 21 ianuarie – 1 februarie ora 12:00.

3. Derularea preselectiei

Preselectia pentru alegerea celor 20 participanti, se va desfasura in mediul online, la adresa http://www.pronutrition.ro/fitchallenge/preselectie/

4. Mecanismul concursului de preselectie

La aceasta campanie pot participa cetateni romani cu rezidenta in Romania, cetateni romani nerezidenti sau cetateni straini rezidenti in Romania, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 9 februarie (data inceperii competitiei) sau minorii care au acordul scris al parintilor pentru participare.
Nu pot participa la aceasta campanie minorii (persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii competitiei) care nu au acordul scris al parintilor pentru participare, angajatii S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., angajatii agentiei organizatoare a campaniei.
In cazul in care, in urma verificarilor desfaşurate de catre Organizator, se constata incalcarea conditiilor, Organizatorul işi rezerva dreptul de a elimina din campanie candidaturile acestora.

Preselectia se desfasoara in doua etape:

Etapa 1 – inscrierea si pregatirea materialului de votare

In perioada 4 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019 participantii se pot inscrie in preselectie urmand pasii:

 • Pasul 1 – completarea formularului din pagina dedicata participantiilor ( aplicatia de votare) . Participanții vor alege o categorie din urmatoarele:
  • Slabit femei
  • Masa Musculara femei
  • Slabit barbati
  • Masa Musculara barbati
 • Pasul 2 – pregatirea materialului de votare. Materialul de votare poate fi un video sau o poza, insotite de o scurta descriere.
 • Pasul 3 – inscrierea materialului in platforma de votare. Dupa inscriere,  participantii vor primi instructiuni si sfaturi pe email legate de crearea materialului si incarcarea lui in aplicatia de votare. Aici vei gasi aplicatia de votare

Reguli privind materialul de votare:

 • fiecare participant poate sa se inscrie in campania de preselectie cu un singur material (fie video, fie poza)
 • fiecare material inscris va fi verificat manual de catre echipa Pro Nutrition, in cazul in care materialul este respins participantul va fi anuntat prin email si va avea sansa de a inscrie un nou material valid.
 • in cazul in care materialul este o poza:
  • poza trebuie sa fie recenta, clara, si sa fie reprezentativa pentru participant
  • participantul trebuie sa apara in intregime in poza
  • poza trebuie sa fie insotita de o descriere in care participantul se prezinta si explica de ce vrea sa participe la concursul “Pro Nutrition Fit Challenge”
  • sunt acceptate doar poze care respecta tema concursului
 • in cazul in care materialul este un video:
  • durata maxima acceptata este 2 minute
  • participantul trebuie sa se prezinte si sa explice de ce vrea sa participe la concursul “Pro Nutrition Fit Challenge”
  • video-ul creat trebuie sa ilustreze motivatia concurentului de a participa in competitie, fie prin realizarea unui exercitiu, fie explicand care sunt motivele pentru care doreste sa beneficieze de programul nostru sau ce isi doreste sa schimbe etc.
  • sunt acceptate doar videoclipurile care respecta tema concursului, din care reiese clar care este motivatia de a participa la “Pro Nutrition Fit Challenge”
  • dupa crearea videoclipului, acesta trebuie incarcat public pe YouTube si inscris in platforma de votare (vezi aici un tutorial pas cu pas)

Etapa 2 – votarea

In perioada 21 ianuarie, ora 10:00 – 1 februarie, ora 12:00, incepe etapa de votare a materialelor inscrise in preselectie.

Materialele vor fi promovate de catre participanti.

O persoana poate acorda maxim un vot per candidatura, dar poate vota mai multe materiale inscrise in concurs.

Desemnarea celor 20 finalisti se va face in functie de popularitatea materialelor incarcate in aplicatia de votare.

Popularitatea unui material va fi desemnata in functie de numarul de voturi obtinute in aplicatiile concursului.

Voturile se vor inregistra pâna in data de 1 februarie, ora 12:00.

Pot vota doar oamenii aflati pe teritoriul Romaniei. Accesul la campanie este restrictionat vizitatorilor din afara tarii.

5. Desemnarea castigatorilor

Primele 20 intrari in preselectia pentru participanti, 10 de la concurenti de sex masculin – din care 5 concurenti din categoria “Masa Musculara”, si 5 din categoria “Slabit” – si 10 de la concurenti de sex feminin – din care 5 concurenti din categoria “Masa Musculara”, si 5 din categoria “Slabit” –, cu cele mai multe voturi vor intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge. Desemnarea celor 20 concurenti care intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va face in 1 februarie 2019.

Regulament Campanie Pro Nutrition Fit Challenge V

Premii

Pe parcursul campaniei:

 • toti concurentii vor primii echipament sportiv complet Pro Nutrition,
 • participantii sunt sponsorizati cu suplimente,
 • vor beneficia de ajutorul unui antrenor personal.

Premiile finalei:

Castigatorii celor 4 categorii (doua femei si doi barbati) vor beneficia de un an de sponsorizare in produse Pro Nutrition.

Calendar campanie

Cei 20 participanti care au fost alesi in etapa de preselectie vor participa la concursul Pro Nutrition Fit Challenge V, care se va desfasura dupa urmatorul calendar:

 • In data de 1 februarie 2019, sunt anuntati concurentii care vor participa la Pro Nutrition Fit Challenge.  
 • 1 februarie –  8 februarie 2019 – perioada de validare in care participantii trebuie sa trimita copie dupa cartea de identitate pentru contractul de sponsorizare si adeverinta de la medicul de familie care atesta ca participantii sunt apti pentru efort fizic si confirma prezenta la evenimentul de start.
 • 9 februarie 2019 – se va desfasura evenimentul de start de la Dej. Prezenta la acest eveniment este obligatorie. In cadrul acestui eveniment se vor trage la sorti echipele formate din 1 participant si 1 antrenor, si se vor pregati pozele “before”. De asemenea, va fi prezentata proba sportiva tip circuit care va fi una din metodele de desemnare  a castigatorilor.

Cheltuielile de cazare si transport vor fi suportate de participanti.

 • 10 februarie  – 10 mai 2019 – este perioada propriu zisa de concurs, in care participantii se antreneaza si respecta provocarea. Progresul fiecarei echipe va fi notat intr-un jurnal online. In cazul in care participantii nu respecta regulile concursului, vor fi descalificati.
 • 11 mai 2019 – va fi evenimentul final de inchidere Pro Nutrition Fit Challenge V organizat la Dej, unde se vor pregati pozele “after” si de asemenea proba fizica. Prezenta la acest eveniment este obligatorie. Cheltuielile de cazare si transport vor fi suportate de participanti.
 • 16 mai – 23 mai 2019, ora 14:00 – este perioda de desfasurare a concursului de votare „Before & After” prin care se desemneaza nota publicului pentru fiecare echipa.
 • 30 mai 2019 – vor fi anuntati castigatorii.

Desemnarea clasamentului si a echipelor castigatoare

Fiecare echipa va primi o nota dupa formula:

 • 15% din nota finala este reprezentata de nota oferita de public in cadrul concursului de  „Before & After”;
 • 15% din nota finala este reprezentata de nota echipei Pro Nutrition pentru seriozitatea respectarii jurnalului de catre intreaga echipa (participanti si antrenor) si a popularitatii sale;
 • 20% din nota finala este reprezentata de nota obtinuta la proba sportiva;
 • 50% din nota finala este reprezentata de nota oferita de juriu in cadrul evenimentului de final.

Jurnalul participantilor si al antrenorilor

Prin participarea la Pro Nutrition Fitchallenge atat participantul, cat si antrenorul, se angajeaza sa realizeze materiale saptamanale in vederea promovarii concursului, a brandului Pro Nutrition si a unui stil de viata FIT.

Ce materiale fac parte din jurnalul participantul:

 • trei postari / saptamana publicate pe profilul de Facebook sau Instagram al participantului
 • un material de tip articol sau video saptamanal care va fi publicat pe site-ul oficial si promovat de catre echipa Pro Nutrition
 • un review video de produs la doua saptamani

Ce materiale fac parte din jurnalul antrenorului:

 • trei postari / saptamana publicate pe profilul de Facebook sau Instagram al antrenorului
 • un material de tip articol sau video la doua saptamani care va fi publicat pe site-ul oficial si promovat de catre echipa Pro Nutrition
 • un review video de produs pe saptamana

Diverse

Organizatorul are dreptul sa decida in orice moment incetarea concursului. Instiintarea referitoare la incetarea concursului va fi afisata la adresa pronutrition.ro/fitchallenge cu cel putin 3 (trei) zile inainte.

Orice tentativa de frauda va duce la descalificare.

Prin participarea la concurs, competitorii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Pentru mai multe detalii despre concurs, te rugam sa vizitezi www.pronutrition.ro/fitchallenge/preselectie sau sa ne scrii pe adresa de e-mail: fitchallenge@pronutrition.ro.

Promovare abuziva

Competitorii trebuie sa aiba o promovare etica care sa nu incalce termenii si conditiile platformelor folosite. Distribuirea masiva a linkului de participare in cadrul retelelor de socializare poate duce la sanctiuni din partea acestora si la o blocare a linkului de inscriere.

Organizatorul nu este responsabil in cazul in care participantii sunt sanctionati de terti datorita comportamentului acestora.


Lasa un comentariu

2 comentarius

 1. nedelcu mariana Răspunde

  îl votez pe andrei

 2. Manuela Răspunde

  😍😍😍