324 0

Mai avem cateva zile pana la finalul editiei a 5-a Pro Nutrition Fit Challenge, dar pana atunci mai avem sa va impartasim cateva secrete din evolutia echipelor înscrise.

 In aceasta saptamana, antrenorii v-au pregatit cateva sfaturi referitoare la rolul suplimentelor in dieta.

Citeste articolul si descopera care sunt suplimentele care au contribuit la evolutia echipei Chirila Simona si Ciurea Ionut, ce efecte benefice are consumul de suplimente nutritive, de ce este important sa le incluzi in dieta ta!

-In orice dieta sau pregatire avem nevoie de suplimente. Rolul lor este de a suplimenta si oferii corpului substantele necesare pentru o functionare optima, lucru care doar din mancare sa-l obtii este practic imposibil.

-Suplimentele sunt importante inainte de antrenament, in timpul antrenamentului sau dupa, pentru un antrenament reusit, forta, focus mental, pompare, recuparare eficienta

-Unele suplimente pot repara sau vindeca unele afectiuni  si sunt eficiente in refacererea tesutului muscular si nu numai.

-Cateva suplimente pe care eu le apreciez sunt Iso whey care ofera o cantitate de proteina de calitate cu absobtie rapida si cu un gust exceptional, Vit-x4 complex de vitamine esentiale, Carnitine care este un excellent arzator de grasimi, Go-4-Flex ideal pentru recupararea tendoanelor si articulatiilor.

-Eu folosesc Iso whey pentru un surplus de proteina, T-7-on pentru stimularea secretiei de testosteron, Go-4-Flex pentru articulatii, arginine AAKG impreuna cu L-citrulina si Dynamite shot inainte de antrenament.

Lasa un comentariu