Make the right choices

718 0
718 0

Salutare prieteni,

Dupa cum am promis, am revenit cu informatii “calde” despre parcursul meu in aceasta minunata competitie.
De data asta am sa va vorbesc despre suplimente:

1. Care este rolul suplimentelor în dieta ta?

Suplimentele au avut si au un rol important in dieta mea si m-au ajutat extraordinar de mult sa-mi ating obiectivul de a pierde in greutate si de a pune masa musculara. Rolul suplimentelor este acela de a suplimenta dieta pe care o avem deja stabilita pentru obiectivul propus, dar sa nu inlocuiasca.

2. Care sunt suplimentele pe care le-ai folosit și care au fost efectele acestora asupra performanței tale?

Carnitine PlusL-Carnitina, este un aminoacid ce transforma celulele de grasime in energie, ceea ce eu aveam nevoie, sa slabesc si sa am energie inainte de antrenament. De aceea eu o consumam cu 30 de minute inainte de antrenament pentru a fi cat se poate de eficienta.

Tyrosine – L-Tirozina, este unul din suplimentele mele preferate si de nelipsit deoarece este un aminoacid cu efect puternic energizant care imbunatateste concentrarea si are efecte anti-catabolice, un fel de “dulce” pentru creier deoarece este o precursoare a neurotransmitatorilor de norepinefrina, dopamina si epinefrina.

GO 4 FLEX – Acest supliment a fost “prietenul” tuturor articulatiilor mele, facand ca acestea sa fie elastice si flexibile, a redus disconfortul articular si a ajutat la functionarea normala a sistemului muscular si osos.

VIT X4 – Este suplimentul alimentar de care ai nevoie pentru ca este alcatuit dintr-un complex de vitamine, minerale, antioxidanti naturali si enzime ce ofera o functionare optima a organismului. Acest supliment ma ajutat foarte mult sa reduc oboseala si starea de extenuare, functionarea optima a sistemului nervos, osos si muscular. Atat a pielii, dintilor si a circulatiei sangelui.

Pe langa toate acestea, lista continua cu suplimente la fel de importante si de benefice pentru un corp sanatos si pentru un parcurs bun spre realizarea obiectivelor mele. Acestea fiind: Omega 3, Glutamine Fx, Arginine Fx, BCAAS, Burn FX, WPI, T7 ON, iFIT.

3. Ai fi putut obține același rezultate fără să folosești suplimente?

Cu siguranta rezultatul nu ar fi fost acelasi, o spun din propria experienta deoarece in urma cu ceva timp am mai avut o tentativa de a ma apuca de sport.

Am mers o perioada buna de timp fara sa iau nici un fel de supliment.

Insa facand o comparatie de pe aceiasi perioada de timp, rezultatele pe care le-am avut folosind suplimente au fost infinit mai bune. Plus ca ma simt mult mai bine cand stiu ca pot sa iau din suplimente tot ce are nevoie organismul pentru o buna functionare si un plus de energie in timpul antrenamentelor.

4. Ai recomanda suplimentele folosite de tine pentru alte persoane care au același obiectiv ca al tău? Care au fost cele mai eficiente?

Recomand tuturor celor care vor sa aibe o schimbare sanatoasa, sa foloseasca suplimente, cu atat mai mult cele pe care le-am folosit si care au dat roade pentru ca pot vedea chiar persoanele in cauza exemplul meu.

Cele mai eficiente suplimente au fost arzatoarele de grasimi, mai exact ce am folosit eu este Carnitine Plus, un produs fara doar si poate unul din cele mai bune folosite de mine. In al doilea rand recomand cea mai pura proteina din zer WPI.

Iar ca un pre-workout recomand Burn FX, Arginine FX si Glutamine FX.

Acestea fiind spuse, va multumesc pentru tot sprijinul acordat, pentru ca sustineti echipa formata din Catalin si Alexandra.

Urmariti-ne in continuare, finala se apropie cu pasi repezi.

Lasa un comentariu