Interviu Turcanu Daniela: Provocarile si bucuriile participarii la Fit Challenge

237 0
237 0

Editia a 5-a a Pro Nutrition Fit Challenge se apropie de final, ne apropiem de deznodamantul competitiei si de aflarea castigatorilor.

A fost o editie plina de provocari si de reusite. Am cunoscut 20 de concurenti motivati sa-si indeplineasca obiectivul si 10 antrenori experimentati care i-au calauzit pe acestia pe drumul lor din sala de antrenamente.  

Citeste interviul acordat de Turcanu Daniela si descopera cum a functionat relatia cu antrenorul lui, ce provocari a intampinat, ce sfaturi are pentru cei care vor sa se inscrie la urmatoarea editie Pro Nutrition Fit Challenge si de ce merita sa castige!

1. Cum ti s-a parut antrenorul tau la inceput?

Inca de la inceputul acestei competitii am fost placut surprinsa de nivelul de implicare al antrenoarei mele. Un om foarte serios, deschis si cu un bagaj vast de cunostinte atat teoretice cat si practice.

2. Care credeai că vor fi cele mai mari provocari pentru el/ea?

Cel mai dificil lucru in relationarea cu ea credeam ca va fi intelegerea programului meu dificil de munca, insa nu am intampinat greutati, atata timp cat programul de antrenamente si alimentatia au fost respectate, Alexandra a fost extrem de intelegatoare.

3. Care au fost cele mai mari provocari de fapt?

 

4. Cum au fost sfaturile pe care ti le-a oferit?

 

5. Cum a decurs comunicarea cu el/ea?

 

6. L-ai recomanda pe antrenorul tau altor persoane? De ce?

 

7. Ce sfaturi ai da cuiva care are aceleasi obiective ca tine?

 

8. Ce ai invatat de la aceasta editie de Fit Challenge?

De la aceasta competitie am invatat ca pentru a ajunge la rezultatele visate e nevoie de multa munca si perseverenta.

9. De ce ar trebui cineva sa se înscrie la Fit Challenge 6?

 

10. De ce meriti sa castigi aceasta editie?

Consider ca merit sa castig aceasta competitie deoarece pe parcursul acestor saptamani mi-am demonstrat mie ca atunci cand ai curaj si muncesti pentru ceea ce iti doresti, orice este posibil.

Lasa un comentariu