Interviu Timea Molnar, finalist Pro Nutrition Fit Challenge V

541 0
541 0

1. Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Sunt o persoană foarte sociabilă, optimistă, ambiţioasă şi foarte receptivă. Îmi place să cunosc oameni noi, să trec prin experienţe noi, îmi plac provocările şi nu îmi place să stau în umbră. Sunt pasionată de sport şi muzică.

2. Care este obiectivul tău în această competiție și de ce ai ales acest obiectiv?

Obiectivul meu este să ajung la greutatea ideală, să adopt un stil de viaţă sănătos şi să înlocuiesc principiile alimentare greşite cu unele corecte și sănătoase. Am ales acest obiectiv pentru că persoanele care arată bine au o mult mai mare încredere de sine şi sunt altfel văzute de cei din jur. Visul meu este să pot purta orice fel de haină şi să îmi vină bine.

3. Ce te motivează cel mai mult să îți atingi obiectivul?

Cel mai mult mă motivează că pe lângă faptul că o să arăt bine voi avea şi o sănătate de fier şi o să acumulez un imens bagaj de cunoştinţe pe care nu le puteam acumula în afara concursului şi poate cel mai mult faptul că Pro Nutrition Fit Challenge este o experienţă unică în viaţă de care trebuie să profit din plin.

4. Care este sportul tău preferat?

Sportul meu preferat este Step Aerobicul cu toate ramurile derivate: Fat Burn Step, D-bands Kardio Step, Kardio Step, Core Workout (Step+Modelare Corporală).

5. De cât timp îl practici?

L-am practicat în trecut şi l-am reluat la începutul verii 2018.

6. De ce ai ales acest sport?

Am ales acest sport pentru că este cea mai cunoscută tehnică de fitness şi îmbină armonios exerciţiile fizice, dansul şi muzica. De-a lungul unui antrenament de step tot corpul este lucrat într-o manieră armonioasă iar silueta se defineşte în scurt timp. Îmi place acest tip de antrenament nu doar pentru că solicită muşchii ci pentru faptul că solicită sistemul cardio vascular ceea ce duce la arderea unui număr mai mare de calorii. Datorită solicitării sistemului cardio vascular se îmbunătăţeşte condiţia fizică.

7. Care este cea mai mare satisfacție pe care ți-a oferit-o sportul?

Cea mai mare satisfacţie pe care mi-o oferă sportul este faptul că te face să te simţi unic şi deosebit, că simt acea stare de bine la sfârșitul fiecărui antrenament, stare care durează mai multe ore şi mai ales întărirea imunităţii. Am observat că din momentul în care am început să practic sportul am început să mă îmbolnăvesc din ce în ce mai rar.

8. Care a fost cea mai mare provocare sportivă pe care ai avut-o până acum?

Cea mai mare provocare sportivă pe care am avut-o până acum a fost consider eu, acum mai bine de zece ani, când am dat bacalaureatul din materia Educaţie Fizică şi Sport. Era una dintre materiile cele mai puțin favorite ale mele și nu excelam faţă de colegii mei dintre care unii făceau sport de performanţă. Ca să mă ridic la înălţime, cu mult timp înainte de examen exersam zilnic toate probele pe care trebuia să le parcurg, iar în ziua examenului eforturile mele au fost recompensate cu nota maximă. Cred că acesta a fost momentul în care am început să iubesc cu adevărat sportul.

9. Care sunt așteptările tale de la Pro Nutrition Fit Challenge?

Mă aştept doar la lucruri bune pentru că marea familie Pro Nutrition Fit Challenge este formată doar din profesionişti care mă vor sprijini pentru a ajunge la o siluetă de invidiat şi a adopta un stil de viaţă sănătos.

10. Care sunt așteptările tale de la antrenorul tău?

Îmi doresc ca antrenorul meu să mă disciplineze în tot ceea ce este necesar pentru transformarea mea, să îşi folosească toate competenţele pe care le deţine ca să scoată tot ce este mai bun din mine şi să îmi exploateze la maxim potenţialul. Promit la rândul meu să-i ofer supunere şi ascultare maximă. Vreau să fim o echipă şi dacă este posibil să se lege o prietenie strânsă între noi, vreau să aibă răbdare cu mine pentru că nu o să o/ îl dezamăgesc.

11. Care consideri că este provocarea cea mai mare pentru persoanele care doresc să fie mai fit?

Consider ca cea mai mare provocare este renunţarea la obiceiurile nocive, acordarea importanţei cuvenite sportului în viaţa de zi cu zi, conştientizarea faptului că excesele alimentare au efect în timp şi nu se văd de pe o zi pe alta şi remedierea lor necesită mult timp şi răbdare.

12. Care este mesajul tău pentru cei care te vor urmări pe parcursul competiției?

În primul rând vreau să mulţumesc Pro Nutrition Fit Challenge că mi-a oferit ocazia să particip la acest concurs şi tuturor celor care m-au votat fiindcă fără ei nu aveam această şansă. Vreau să înțeleagă sau să aibă în vedere că adevăratul greu abia acum începe şi că acest concurs are atât suişuri, cât şi coborâșuri precum şi noi oamenii avem parte de zile însorite dar şi de zile mai puţin însorite. Eu promit să dau maximul din mine pentru a reuşi dar pentru asta am mare nevoie de susţinerea şi încurajarea lor.

Urmareste-ne pe facebook pentru a descoperi progresul facut de Timea in noua editie a Pro Nutrition Fit Challenge.

Lasa un comentariu