Interviu Radu Ulici, antrenor Fit Challenge V

884 0
884 0

Radu Ulici a mai participat si la editiile anterioare, fiind anul acesta prezent pentru a treia oara la Fit Challenge.

Radu se poate mandri cu numeroase premii la campionatele de fitness, si nu numai. Unele dintre cele mai importante competitii sunt:

  • 2013 – Grand Prix Pro Nutrition – categoria: Fitness juniori 90 kg – locul 1
  • 2014 – Tiger Clasic Oradea- categoria: Fitness juniori – locul 1
  • 2016 – Clasic Florin Teodorescu – locul 1 si Openul
  • 2016 – Memorialul Vasile Balmus – locul 1 si Openul

1. Care este sportul tau preferat? De cat timp il practici?

Am facut mai multe sporturi printre care karate, handbal, volei, dar am ramas la culturism. Am simtit ca este singurul sport in care pot sa excelez si indiferent cat de greu ar fi, imi place fiecare secunda.

2. Ce te-a determinat sa devii antrenor personal? Care este aria ta preferata din fitness si care sunt specializarile tale?

Am devenit antrenor personal impins de imprejurari, pentru ca vrei nu vrei, in timp acumulezi multe informatii valoroase pe care le poti transmite mai departe, ajutând alte persoane care doresc sa faca o schimbare in viata lor. Aria in care am activat a fost culturismul competitional, iar specializarile mele in acest domeniu sunt cresterea masei musculare, scaderea in greutate, diete competitionale, hipertrofia musculara prin diferite tehnici de antrenament avansate.

3. Care crezi ca va fi punctul tau forte in aceasta competitie?

Punctele mele forte in editia a V-a Fit Challenge cred ca sunt experienta pe care am acumulat-o luând parte la doua dintre editiile Fit Challenge si cunostiintele mele adunate in ani de zile pe care le voi pune la dispozitia concurentilor.

4. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o până acum ca și antrenor?

Cea mai mare provocare pentru mine a fost sa pot convinge elevii ca nu exista scurtaturi in acest sport, ci este nevoie de vointa, munca, disciplina si rabdare.

5. Care crezi ca sunt cele mai mari provocari pe care le intampina un antrenor Fit Challenge?

Cele mai mari provocari din punctul meu de vedere, vorbind din experientele trecute, sunt convingerea elevului ca trebuie sa asculte sfaturile antrenorului si sa fie disciplinat pentru ca doar asa orice concurent poate castiga aceasta competitie.

6. Care este mesajul tau pentru cei care vor sa se inscrie la Pro Nutrition Fit Challenge V? Cand trebuie sa aleaga obiectivul masa musculara si cand sa slabeasca?

Orice obiectiv alegi, fie categoria masa musculara, fie scaderea greutatii, poti avea sanse mari de reusita.

Lasa un comentariu