Interviu Pop Alexandru, finalist Pro Nutrition Fit Challenge V

676 0
676 0

1. Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?

Sunt un: entuziast, determinat, empatic, amuzant, integru, loial si critic.

2. Care este obiectivul tau in aceasta competitie si de ce ai ales acest obiectiv?

Obiectivul meu pentru aceasta competitie este sa am cea mai spectaculoasa transformare, iar pentru asta sunt dispus sa depun toate eforturile necesare si sa ies din zona mea de confort, tratand totul cu seriozitate si determinare. Am ales acest obiectiv fiindca imi doresc sa castig competitia.

3. Ce te motiveaza cel mai mult sa iti atingi obiectivul?

Faptul ca prin intermediul acestui concurs voi reusi sa-mi schimb radical stilul de viata si vreau sa le demonstrez tuturor celor care nu au incredere in mine ca daca iti doresti cu adevarat, se poate.

4. Care este sportul tau preferat?

Boxul.

5. De cat timp il practici?

Nu il practic, nu l-am practicat niciodata, desi mi-as fi dorit.

6. De ce ai ales acest sport?

Dupa parerea mea, este un sport subestimat, iar cei care il practica trebuie sa aiba o minte limpede si agera, nu doar pumnii la ei. In acelasi timp sunt si niste atleti desavarsiti.

7. Care este cea mai mare satisfactie pe care ti-a oferit-o sportul?

Momentan nu am nicio satisfactie provenita din sport, dar sunt sigur ca participarea la aceasta competitie va fi cea mai mare satisfactie.

8. Care a fost cea mai mare provocare sportiva pe care ai avut-o pana acum?

Nu am avut nici o provocare sportiva pana in prezent, dar participarea la Pro Nutrition Fit Challenge este cea mai mare provocare si sper ca de acum incolo o sa fie cat mai multe.

9. Care sunt asteptarile tale de la Pro Nutrition Fit Challenge?

Asteptarile mele de la aceasta competitie sunt: sa-mi demonstrez ca pot fi disciplinat si sa acumulez o multitudine de informatii care ma vor ajuta sa-mi schimb stilul de viata. Totusi, cea mai mare asteptare ar fi ca organizatorii sa tina cont de faptul ca sunt din Sibiu si sa-mi aleaga unul dintre cei trei antrenori din Sibiu.

10. Care sunt asteptarile tale de la antrenorul tau?

Sa fie implicat, intelegator, sa avem o relatie de prietenie si dornic sa ajute un om care vrea sa-si schimbe radical stilul de viata, iar obiectivul meu sa devina si obiectivul lui.

11. Care consideri ca este provocarea cea mai mare pentru persoanele care doresc sa fie mai fit?

Provocarea cea mai mare pleaca de la mentalitate, degeaba spun ca vor o schimbare daca nu o si gandesc / doresc. Drumul „fit” este unul foarte lung si trebuie sa fii tot timpul in garda atunci cand apar tentatiile si dispare motivatia. O alta provocare ar fi comparatia cu altii, singura comparatie este in oglinda. Train your mind and the body will follow!

12. Care este mesajul tau pentru cei care te vor urmari pe parcursul competitiei?

Le multumesc foarte mult ca m-au votat, iar fara ajutorul lor nu as fi ajuns aici. Voi face tot ce-mi sta in putinta sa nu-i dezamagesc. Urmariti-ma indeaproape si fiti alaturi de mine!

Urmareste-ne pe facebook pentru a descoperi progresul facut de Alexandru in noua editie a Pro Nutrition Fit Challenge.

Lasa un comentariu