Interviu Narcisa Bivolaru, antrenoare Fit Challenge V

574 0
574 0
antrenor Fit Challenge

Narcisa Bivolaru a mai participat si la editia cu numarul IV, fiind anul acesta prezenta pentru a doua oara la Fit Challenge.

Naricsa se poate mandri cu diferite premii la campionatele nationale, si nu numai. Unele dintre cele mai importante competitii sunt:

  • 2016 – Campionatul National de Culturism si Fitness Juniori – categoria fitness 1.63cm – Locul 1 si OPEN
  • 2016 – Cupa SteelMan – categoria fitness juniori 163 cm – locul 1
  • 2016 – Cupa Romaniei – categoria bikini fitness 163 cm juniori si bikini fitness 166 cm seniori – la ambele locul 3
  • 2017 – Semtex GrandPrix – categoria bikini fitness Open – locul 4

1. Care este sportul tau preferat? De cat timp il practici?

Iubesc culturismul de cand am intrat pentru prima data intr-o sala de forta in 2015. La mai putin de un an de la primul contact cu acest sport, am devenit Campioana Nationala Absoluta la categoria Fitness Juniori.

 

Acum sunt Campioana Nationala si la categoria Bikini Fitness Juniori si Seniori. Bineinteles ca pentru a atinge acest inalt nivel de performanta, mi-au venit in ajutor cei 8 ani precedenti in care am practicat atletismul.

2. Ce te-a determinat sa devii antrenor personal? Care este aria ta preferata din fitness si care sunt specializarile tale?

Sunt o persoana sociabila si am inteles ca rezultatele de valoare se obtin cu munca si stiinta, de aceea ma pun in folosul oamenilor care au nevoie de sprijinul meu.

 

Imi place mai mult fitness-ul de tip muscular care vizeaza cresterea rezistentei si fortei muschilor prin ridicarea de greutati sau executarea unor miscari ale corpului cu propria greutate (ex: flotarile).

 

Am terminat un liceu cu profil sportiv la Iasi si un curs de Instructor Fitness și Antrenor Personal la Fitness Education School. In prezent studiez la Facultatea de Educație Fizica și Sport din Timișoara.

3. Care crezi ca va fi punctul tau forte in aceasta competitie?

Punctul meu forte este abilitatea de a empatiza si de a ii motiva pe ceilalti!

4. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o până acum ca și antrenor?

Oamenii sunt foarte diferiti, provocarile nu pot fi intotdeauna aceleasi pentru ca trebuie sa intelegi fiecare temperament si personalitate ale oamenilor. Cea mai mare provocarea a mea a fost sa antrenez o persoana cu Sindromul Down.

5. Care crezi ca sunt cele mai mari provocari pe care le intampina un antrenor Fit Challenge?

Ca si antrenor personal intampin provocari in fiecare zi. Nu este suficient doar sa creez un program de antrenament, trebuie sa descopar ce li se potriveste clientilor mei. De exemplu, unii oameni au un randament mai mare dimineata, altii seara. Ei pot opta pentru sedinte scurte sau lungi de antrenament, se descurca mai bine in grup sau individual, la antrenamente de tip circuit sau la aparate.

 

Consider ca cea mai mare provocare la Fit Challenge este sa descopar toate aceste lucruri despre concurentul meu fiind in orase diferite.

6. Care este mesajul tau pentru cei care vor sa se inscrie la Pro Nutrition Fit Challenge V? Cand trebuie sa aleaga obiectivul masa musculara si cand sa slabeasca?

Incurajez pe toata lumea sa se inscrie la urmatoarea editie a concursului pentru a profita de o experienta unica si pentru a-si imbunatati stilul de viata! Este o oportunitate pentru oricine sa beneficieze de un antrenor personal si de suplimente de inalta calitate.

Lasa un comentariu