Interviu Mihai Cristian: Provocarile si bucuriile participarii la Fit Challenge

288 0
288 0

Editia a 5-a a Pro Nutrition Fit Challenge se apropie de final, ne apropiem de deznodamantul competitiei si de aflarea castigatorilor.

A fost o editie plina de provocari si de reusite. Am cunoscut 20 de concurenti motivati sa-si indeplineasca obiectivul si 10 antrenori experimentati care i-au calauzit pe acestia pe drumul lor din sala de antrenamente.  

Citeste interviul acordat de Marcu Mihai Cristian si descopera cum a functionat relatia cu antrenorul lui, ce provocari a intampinat, ce sfaturi are pentru cei care vor sa se inscrie la urmatoarea editie Pro Nutrition Fit Challenge si de ce merita sa castige!

1. Cum ti s-a parut antrenorul tau la inceput?

M-am inteles foarte bine cu antrenorul meu, Ovidiu, inca de la Dej. Ne-am oprit in Cluj la o sala, si mi-a dat deja planul de antrenament, alimentatie si suplimente, si mi-a aratat cum sa execut corect exercitiile.

2. Care credeai că vor fi cele mai mari provocari pentru el/ea?

Provocarea lui cea mai mare am crezut ca va fi alimentatia si antrenamentul cardio, care nu erau punctele mele forte, dar cred ca m-am descurcat destul de bine.

3. Care au fost cele mai mari provocari de fapt?

Adevarata provocare va fi la sfarsit, circuitul de final este destul de solicitant.

4. Cum au fost sfaturile pe care ti le-a oferit?

Am primit cele mai bune sfaturi din partea lui Ovidiu care s-a implicat foarte mult.

5. Cum a decurs comunicarea cu el/ea?

Am comunicat saptamanal, i-am trimis poze cu evolutia mea pentru a putea ajusta antrenamentul si alimentatia.

6. L-ai recomanda pe antrenorul tau altor persoane? De ce?

L-as recomanda oricui vrea sa faca o schimbare si isi doreste sa invete cum sa se antreneze si sa manance corect.

7. Ce sfaturi ai da cuiva care are aceleasi obiective ca tine?

Cel mai important sfat pe care il pot da cuiva care isi doreste sa slabeasca sau sa puna masa musculara este un cuvant : RABDARE. Sunt sigur ca sunt multi care stiu ce au de facut pentru a-si atinge obiectivul, dar din lipsa rezultatelor imediete renunta.

8. Ce ai invatat de la aceasta editie de Fit Challenge?

Pe parcursul provocarii fitchallenge5 am invatat si mi-am confirmat cat de important este sa iti urmezi planul, in special cel alimentar.

9. De ce ar trebui cineva sa se înscrie la Fit Challenge 6?

Oricine isi doreste sa faca o schimbare in viata lui ar trebui sa se inscrie la fitchellenge6. Aici va gasi o echipa frumoasa care il va ajuta sa isi indeplineasca obiectivul.

10. De ce meriti sa castigi aceasta editie?

Toti avem transformari vizibile si e greu de spus cine merita sa castige. Eu am facut tot ce am putut ca transformarea mea sa fie cat mai spectaculoasa si in mare parte mi-am indeplinit obiectivul.

Lasa un comentariu