Interviu Melinda Streza, antrenoare Fit Challenge V

388 0
388 0

Melinda Streza a mai participat si la editiile anterioare, fiind anul acesta prezent pentru a treia oara la Fit Challenge.

Melinda se poate mandri cu diferite premii la campionatele nationale, si nu numai. Unele dintre cele mai importante competitii sunt:

  • 2015 – Campionatul National de Powerlifting – Vicecampioana nationala
  • 2015 – Cupa Dunarii – locul 1 (Austria)
  • 2015 – Campionatul National de impins din culcat – campioana nationala

1. Care este sportul tau preferat? De cat timp il practici?

Sportul preferat este dansul sportiv pe care il practic de mai bine de 20 de ani, dar pot spune ca pe aceeasi pozitie se află si fitness-ul.

2. Ce te-a determinat sa devii antrenor personal? Care este aria ta preferata din fitness si care sunt specializarile tale?

Decizia de a deveni antrenor personal am luat-o in momentul in care am realizat ca prin schimbările fizice pe care le obții cu oamenii cu care lucrezi, intervin si schimbarile psihice si nu in ultimul rand starea de sănătate se îmbunătățește. Ca si specializări pot enumera instructor aerobic-fitness, trainer aerobic-fitness, preparator fitness.

3. Care crezi ca va fi punctul tau forte in aceasta competitie?

Comunicarea si ambiția cred ca vor fi punctele forte.

4. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o până acum ca și antrenor?

Toate provocările sunt egale, cred ca pentru fiecare om provocarea lui este cea mai mare si atunci le tratez pe toate in mod egal.

5. Care crezi ca sunt cele mai mari provocari pe care le intampina un antrenor Fit Challenge?

Cele mai mari provocări cand vine vorba de Fit Challenge este faptul ca uneori esti nevoit să lucrezi la distanță cu concurentul si nu il poti supraveghea îndeaproape.

6. Care este mesajul tau pentru cei care vor sa se inscrie la Pro Nutrition Fit Challenge V? Cand trebuie sa aleaga obiectivul masa musculara si cand sa slabeasca?

Sa aiba curajul sa se inscrie. In mod cert va fi o experiență unică și vor reuși să își depaseasca limitele si sa devina varianta cea mai bună si sănătoasă a lor.

Lasa un comentariu