Interviu Lucian Popa, antrenor Fit Challenge V

492 0
492 0

Aflat la a 3-a participare Fit Challenge, Lucian Popa este un veteran al competitiei. Acesta a castigat editia cu numarul III, alaturi de Valentina Lazar.

Absolvent al Facultatii de Medicina, specializarea Nutritie si Dietetica, Lucian se poate mandri cu numeroase premii la campionatele mondiale de fitness, si nu numai. Unele dintre cele mai importante competitii sunt:

  • 2015 – Campionatul mondial de fitness juniori – categoria : junior men’s fitness open – locul 1 (El Salvador)
  • 2016 – Cupa Romaniei – men’s phisique 178 locul 1
  • 2016 – Campionatul mondial de fitness juniori – categoria : junior men’s fitness open – locul 1 (Republica Dominicana – Santo Domingo)
  • 2017 – Campionatul mondial de fitness juniori – categoria : junior men’s fitness open – locul 1 (Romania, Bistrita)
  • 2017 – Campionatul mondial de fitness seniori – categoria : men’s fitness open – locul 5 (Franta, Biarritz)

1. Care este sportul tau preferat? De cat timp il practici?

De-a lungul timpului am incercat toate sporturile posibile, de la fotbal, pana la tenis de masa, dar sportul in care m-am regasit a fost breakdance-ul, sport pe care il practic de aproape 9 ani fiind strans corelat cu fitnessul .

Acesta este mai mult decat un sport, este o arta ce face parte din cultura Hip-Hop si reprezinta o modalitate de a transpune prin pasi de dans si acrobatii ceea ce simti si gandesti atunci cand auzi ritmul muzicii.

2. Ce te-a determinat sa devii antrenor personal? Care este aria ta preferata din fitness si care sunt specializarile tale?

Faptul ca imi place foarte mult sa lucrez cu oamenii si bineinteles sa ii motivez sa isi atinga scopurile cred ca a reprezentat unul dintre motivele pentru care am ales sa devin antrenor personal.

Antrenamentele cu greutatea corpului de tip HIT, dar si cu greutati sunt ariile mele favorite unde pot spune fara retineri ca ma pricep foarte bine.

Ca si specializari sunt absolvent al Facultatii de Medicina, specializare Nutritie si Dietetica, dar si absolvent al Scolii de Antrenori CRSSE Iasi.

3. Care crezi ca va fi punctul tau forte in aceasta competitie?

In primul rand, am experienta si cunostintele necesare la care se adauga motivatia si perseverenta mea atunci cand vine vorba de o competitie, cu atat mai mult ca aceasta competitie este organizata de PRO NUTRITION.

4. Care crezi ca sunt cele mai mari provocari pe care le intampina un antrenor Fit Challenge?

Ca si antrenor Fit Challenge, cred ca principala provocare este reprezentata de antrenamentele la distanta. In rest totul tine de capacitatile antrenorului de a motiva si de a-as inspira elevul!

5. Care este mesajul tau pentru cei care vor sa se inscrie la Pro Nutrition Fit Challenge V? Cand trebuie sa aleaga obiectivul masa musculara si cand sa slabeasca?

Am ajuns deja la editia cu numarul 5 si de-a lungul editiilor precedente am vazut cu totii cum li s-a schimbat viata participantiilor la aceasta competitie: schimbari radicale atat fizice cat si in modificarea stilului te viata.

Asadar, te invit pe tine, cel care citesti acest articol sa te inscrii la competitia care iti poate schimba viata! Nu conteaza obiectivul, fie ca vrei sa cresti in masa musculara fie ca vrei sa slabesti, te ASIGUR ca in cadrul acestei competitii ORICE lucru este posibil si cu siguranta VEI REUSI sa iti atingi obiectivul alaturi de antrenor si echipa PRO NUTRITION!

Nu mai sta pe ganduri, aceasta este sansa pe care o asteptai!

Lasa un comentariu