Interviu Ionela Hingan: Provocarile si bucuriile participarii la Fit Challenge

238 0
238 0

Editia a 5-a a Pro Nutrition Fit Challenge se apropie de final, ne apropiem de deznodamantul competitiei si de aflarea castigatorilor.

A fost o editie plina de provocari si de reusite. Am cunoscut 20 de concurenti motivati sa-si indeplineasca obiectivul si 10 antrenori experimentati care i-au calauzit pe acestia pe drumul lor din sala de antrenamente.  

Citeste interviul acordat de Ionela Hingan si descopera cum a functionat relatia cu antrenorul lui, ce provocari a intampinat, ce sfaturi are pentru cei care vor sa se inscrie la urmatoarea editie Pro Nutrition Fit Challenge si de ce merita sa castige!

1. Cum ti s-a parut antrenorul tau la inceput?

Inca din prima zi a concursului FitChallenge , antrenoarea mea Andreea a fost o persoana foarte deschisa , mi-a explicat clar ce o sa am de facut, cum o sa decurga antrenametele si care va fi alimentatia mea!

2. Care credeai că vor fi cele mai mari provocari pentru el/ea?

Una dintre marile provocari pt ea, a fost sa aiba doi concurenti din diferite categorii si a fost nevoie sa ne faca planuri diferite de antrenament.

3. Care au fost cele mai mari provocari de fapt?

Andreea, a fost langa mine in tot ceea ce a putut, a avut grija sa imi respect alimentatia, mi-a oferit cele mai bune sfaturi , m-a ajutat cu antrenamentele.

 4. Cum au fost sfaturile pe care ti le-a oferit?

Tot timpul a fost acolo !
Pentru mine!
Pentru noi!
Pentru echipa!

5. Cum a decurs comunicarea cu el/ea?

Pot spune ca a fost mai mult decat un antrenor, a fost “un prieten devotat” care si-a dorit sa faca din noi ce e mai bun si sa ne atingem obiectivele!

6. L-ai recomanda pe antrenorul tau altor persoane? De ce?

Pot spune despre ea, doar cuvinte de lauda, pentru devotamentul si profesionalismul de care da dovada! As recomanda-o cu toata increderea, pentru mine e un profesionist in ceea ce face, iar atunci cand ii spuneam ca NU MAI POT, era acolo sa ma sustina si sa imi spuna CA POT MAI MULT DECAT CRED!

7. Ce sfaturi ai da cuiva care are aceleasi obiective ca tine?

Pentru cei care doresc sa faca o schimbare in viata lor, i-as sfatui sa isi urmeze visul, pentru ca se poate, orice persoana poate, daca isi doreste cu adevarat si sa devina cea mai buna versiunea a sa.

8. Ce ai invatat de la aceasta editie de Fit Challenge?

Pentru cei care doresc sa faca o schimbare in viata lor, i-as sfatui sa isi urmeze visul, pentru ca se poate, orice persoana poate, daca isi doreste cu adevarat si sa devina cea mai buna versiunea a sa.

9. De ce ar trebui cineva sa se înscrie la Fit Challenge 6?

FitChallenge a fost cea mai frumoasa experienta pentru mine, am avut multe de invatat si faptul ca am invatat de la profesionisti este ceva ce si-ar dori oricine!

 10. De ce meriti sa castigi aceasta editie?

Am luptat, am avut incredere in mine si pot spune ca toate acestea au dat roade! Pot spune ca in aceste 3 luni, am rezultate!
SA CASTIGE CEI MAI BUNI!

Lasa un comentariu