Interviu Emil Muresan: Provocarile si bucuriile participarii la Fit Challenge

227 0
227 0

Editia a 5-a a Pro Nutrition Fit Challenge se apropie de final, ne apropiem de deznodamantul competitiei si de aflarea castigatorilor.

A fost o editie plina de provocari si de reusite. Am cunoscut 20 de concurenti motivati sa-si indeplineasca obiectivul si 10 antrenori experimentati care i-au calauzit pe acestia pe drumul lor din sala de antrenamente.  

Citeste interviul acordat de Emil Muresan si descopera cum a functionat relatia cu antrenorul lui, ce provocari a intampinat, ce sfaturi are pentru cei care vor sa se inscrie la urmatoarea editie Pro Nutrition Fit Challenge si de ce merita sa castige!

1. Cum ti s-a parut antrenorul tau la inceput?

Omul care a gandit planul meu alimentar si antrenamentele intense de la sala este Paul Florean. Am mai scris un articol legat de el pe pagina mea de facebook ,dar au trecut 2 luni de atunci si pot spune ca orice om indiferent de experienta in acest sport are nevoie de „ochii din exterior”. Chiar si Arnold a avut antrenor, si cei mari culturisti ai zilelor noastre au un antrenor in spatele lor sa-i ajute. Ce mi-a placut la antrenorul meu a fost stilul de antrenamente ,stilul pe care il abordez si il recomand persoanelor care vor sa puna masa musculara. Este vorba despre antrenamentele „pe stil vechi”, cand totul se lucra doar din gantere si o bara, fara aparaturi care izoleaza muschiul.

2. Care credeai că vor fi cele mai mari provocari pentru el/ea?

 

3. Care au fost cele mai mari provocari de fapt?

Cea mai grea provocare pe care am infruntat-o pe parcursul competitiei a fost planul alimentar.

4. Cum au fost sfaturile pe care ti le-a oferit?

Nu mi-am facut griji in legatura cu transformarea mea nici o secunda stiind ca am pe cineva sa ma vegheze la fiecare pas.

5. Cum a decurs comunicarea cu el/ea?

 

6. L-ai recomanda pe antrenorul tau altor persoane? De ce?

 

7. Ce sfaturi ai da cuiva care are aceleasi obiective ca tine?

Din punctul meu de vedere exista multi tineri ca mine, ca toti concurentii de la fit challenge care isi doresc o scimbare in viata lor, le recomand sa se inscrie in aceasta competitie.

8. Ce ai invatat de la aceasta editie de Fit Challenge?

 

9. De ce ar trebui cineva sa se înscrie la Fit Challenge 6?

10. De ce meriti sa castigi aceasta editie?

 

 

Lasa un comentariu