Interviu Claudiu Streza, antrenor Fit Challenge V

468 0
468 0
antrenor fit challnege

Claudiu Streza a mai participat si la editia cu numarul III si a castigat alaturi de Ovidiu Vasincu. Anul acesta va fi din nou prezent la Fit Challenge.

1. Care este sportul tau preferat? De cat timp il practici?

Classic bodybuilding. Practic de la 19 ani. Am 36 în prezent.

2. Ce te-a determinat sa devii antrenor personal? Care este aria ta preferata din fitness si care sunt specializarile tale?

Nu cred ca aveam alta varianta sa raman in industria fitnessului, decât asa…Sa combin munca cu performanța și cu plăcerea de a împlini visuri sau de a schimba vieți.

Ramura bodybuilding classic (classic phisique) o apreciez cel mai mult. Specializarile mele:
– inginer
– instructor fitness
– personal Trainer
– formator
– tehnician nutritionist

3. Care crezi ca va fi punctul tau forte in aceasta competitie?

Pana nu vad concurentii pe care îi am de antrenat, nu pot ma pronunț legat de puncte forte. Toti antrenorii Pro Nutrition sunt buni, dar un rol foarte important il joaca elevul.

4. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o până acum ca și antrenor?

Nu consider una mai mare decât cealalta. Pentru mine toate sunt importante și în general pun pe prim plan sănătatea clientului si abia apoi aspectul fizic.

5. Care este mesajul tau pentru cei care vor sa se inscrie la Pro Nutrition Fit Challenge V? Cand trebuie sa aleaga obiectivul masa musculara si cand sa slabeasca?

Depinde de procentul de grăsime corporală pe care îl are. Dacă e un procent ridicat, evident ca trebuie sa ne axăm pe scădere în greutate.

Lasa un comentariu