Interviu Ciurea Ionut: Provocarile si bucuriile participarii la Fit Challenge

290 0
290 0

Editia a 5-a a Pro Nutrition Fit Challenge se apropie de final, ne apropiem de deznodamantul competitiei si de aflarea castigatorilor.

A fost o editie plina de provocari si de reusite. Am cunoscut 20 de concurenti motivati sa-si indeplineasca obiectivul si 10 antrenori experimentati care i-au calauzit pe acestia pe drumul lor din sala de antrenamente.  

Citeste interviul acordat de Ciurea Ionut si descopera cum a functionat relatia cu antrenorul lui, ce provocari a intampinat, ce sfaturi are pentru cei care vor sa se inscrie la urmatoarea editie Pro Nutrition Fit Challenge si de ce merita sa castige!

1. Cum ti s-a parut antrenorul tau la inceput?

Inca de cand am aflat ca Radu va fi antrenorul meu, m am bucurat enorm, fiindca am oportunintatea sa invat lucruri folositoare de la un adevarat campion.

2. Care credeai că vor fi cele mai mari provocari pentru el/ea?

Cea mai mare provocare pentru el sunt sigur ca a fost faptul ca ne am antrenat la distanta si am tinut evidenta on-line.

3. Care au fost cele mai mari provocari de fapt?

Dieta a fost o mare provocare, deoarece este destul de greu de intretinut un stil de viata sanatos, si o dieta echilibrata.

4. Cum au fost sfaturile pe care ti le-a oferit?

Am primit destul de multe sfaturi de la un om care stie ce inseamna performanta cu adevarat, care a pasit pe scena si a atins forme excelente la concursuri.

5. Cum a decurs comunicarea cu el/ea?

Comunicarea intre noi fiind perfecta, totul a fost tinut on-line, poze, dieta, antrenamente, se poate, trebuie sa vrei!

6. L-ai recomanda pe antrenorul tau altor persoane? De ce?

L-as recomanda pe Radu si altor persoane, deoarece isi face treaba, iar informatiile date de el astazi isi spun cuvantul.

7. Ce sfaturi ai da cuiva care are aceleasi obiective ca tine?

Cand pleci dintr-un punct sa faci o pregatire pentru un concurs oarecare, mai intai iti trebuie motivatia necesara, iar apoi perseverenta in tot ce tine de pregatire: dieta, antrenamente si odhina, acesta este sfatul meu pentru cineva care are aceleasi obiective ca si mine.

8. Ce ai invatat de la aceasta editie de Fit Challenge?

De la aceasta editie de Fit Challenge, am invatat tot ce sta la baza unei pregatiri adevarate ci anume disciplina care este primordiala.

9. De ce ar trebui cineva sa se înscrie la Fit Challenge 6?

Eu cred ca cineva ar trebui sa se inscrie la urmatoarea editie Fit Challenge, deoarece, este impulsul de care are nevoie, este un concurs motivant, care starneste dorinta oricui sa atinga cea mai buna forma a sa si sa afle anumite informatii legate de sport si dieta, de la sportivi de performanta.

10. De ce meriti sa castigi aceasta editie?

Prefer sa decida publicul si cei din juriu daca eforturile mele sunt indeajunse sa castig aceasta editie!

Lasa un comentariu