Interviu Antonia Burta, antrenoare Fit Challenge V

406 0
406 0
antrenor Fit Challenge

Antonia Burta a mai participat si la editia cu numarul II si III, fiind anul acesta prezenta pentru a treia oara la Fit Challenge.

Antonia se poate mandri cu diferite premii la campionatele nationale, si nu numai. Unele dintre cele mai importante competitii sunt:

  • 2015 – Concurs Internațional Pro Nutrition Grand Prix – categoria bikini fitness – locul 2
  • 2016 – Tiger Classic – categoria bikini fitness – locul 4
  • 2016 – Campionatul Național de fitness și culturism – categoria bikini fitness – locul 4

1. Care este sportul tau preferat? De cat timp il practici?

Fitness-ul a fost si este sportul meu preferat, insa ideea de a face miscare este cea care m-a cucerit. Cei 6 ani de practica mi-au argumentat neincetat alegerea sub forma propriilor rezultate, rezultatelor elevilor mei si nu in ultimul rand, bagajului de cunostinte cu un vizibil rol in educatia mea.

2. Ce te-a determinat sa devii antrenor personal? Care este aria ta preferata din fitness si care sunt specializarile tale?

Am devenit antrenor personal din dorinta de a corecta modul de viata al celor din jurul meu, dandu-le termenul de comparatie cu cea mai mare implicare.

3. Care crezi ca va fi punctul tau forte in aceasta competitie?

Punctul meu forte in aceasta competitie va fi buna relationare cu elevii mei.

4. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o până acum ca și antrenor?

Cea mai mare provocare pe care am avut-o ca si antrenor a fost sa intru in mintea elevului pentru care sportul si nutritia nu fac parte din lista prioritatilor; singurul motiv pentru care sunt prezenti in sala fiind iubita/iubitul, mama, tata etc.

5. Care crezi ca sunt cele mai mari provocari pe care le intampina un antrenor Fit Challenge?

Distanta este cea mai mare provocare intampinata de un antrenor Fit Challenge.

6. Care este mesajul tau pentru cei care vor sa se inscrie la Pro Nutrition Fit Challenge V? Cand trebuie sa aleaga obiectivul masa musculara si cand sa slabeasca?

Stabilirea obiectivului este partea cea mai usoara din intreg procesul unei transformari, insa foarte important. Dezirabil ar fi ca obiectivul sa fie stabilit impreuna cu antrenorul. Pe de alta parte lipsa resurselor este cel mai des intalnit obstacol. In aceasta competitie  sportivului inscris i se ofera in mare parte toate mijloacele necesare pentru a ajunge unde isi doreste, motiv pentru care scuzele nu isi au locul.

 

Mesajul meu pentru cei care vor sa se inscrie la Fit Challenge V : “Intra in competitie daca vrei sa faci o schimbare, nu ca sa dovedesti ceva!”

Lasa un comentariu