Interviu Andreea Ungureanu, antrenoare Fit Challenge V

1175 0
1175 0

Andreea Ungureanu este pentru a treia oara prezenta la Fit Challenge. A participat si la editia cu numarul II si a castigat alaturi de Andrei Balasa.

Andreea se poate mandri cu numeroase premii la campionatele mondiale de fitness, si nu numai. Unele dintre cele mai importante competitii sunt:

  • 2016 – Campionatul Național de Bodybuilding Seniori Women’s Physique, categoria: 1.63m – locul 1
  • 2016 – Campionatul Național de Bodybuilding Seniori Perechi – locul 2
  • 2016 – Campionatul Național de Bodybuilding Women’s Physique OPEN – Etapa zonală – locul 2

1. Care este sportul tau preferat? De cat timp il practici?

Cu siguranța in acest moment sportul meu preferat este Fitness -ul. Nu il practic de foarte mulți ani, sunt 5 de toti, dar 5 ani in care m-am dedicat lui. De 8 ani cochetez in fiecare iarna cu snowboarding-ul, o alta disciplina preferata, dar de sezon.

2. Ce te-a determinat sa devii antrenor personal? Care este aria ta preferata din fitness si care sunt specializarile tale?

Specializările mele in momentul  actual sunt: antrenor personal, instructor fitness si tehnician nutriționist. Aria preferata este clar bodybuilding-ul.

 

Principalul motiv pentru care am ales sa devin antrenor personal este faptul ca imi place sa lucrez cu oamenii, sa ii vad reușind si atingand obiectivele sau mai plini de viața si sănătoși. Asa am realizat ca acest domeniu imi permite sa ajut foarte multe persoane, fie ca apelează in mod direct sau nu la mine.

3. Care crezi ca va fi punctul tau forte in aceasta competitie?

 Întotdeauna mi-am pus ambitia mea ca si sportiv atunci cand am lucrat cu cineva sa își atingă obiectivele, iar aici punctele forte au fost cunoștințele acumulate in toți acești ani si comunicarea dintre mine si elev.

4. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o până acum ca și antrenor?

Provocare imi sunt toate zilele alături de clienți/elevi si obiectivele pe care trebuie sa le atingem. Fiecare este diferit si necesita altfel de atenție, mai ales copiii sau persoanele cu diferite probleme de sănătate.

5. Care crezi ca sunt cele mai mari provocari pe care le intampina un antrenor Fit Challenge?

Provocarile mari vin din antrenamentele la distanță. Este mult mai greu sa lucrezi cu o persona pe care nu o poți supraveghea in mod direct, dar este foarte motivant sa ii vad reușind.

6. Care este mesajul tau pentru cei care vor sa se inscrie la Pro Nutrition Fit Challenge V? Cand trebuie sa aleaga obiectivul masa musculara si cand sa slabeasca?

Mesajul meu? Sa fie oameni serioși si dedicați competiției in care s-au înscris, iar indiferent de obiectiv sa înțeleagă ca este nevoie de munca, disciplina si răbdare ca sa reușim si vom reuși!

Lasa un comentariu