Interviu Alexandra Vicu, antrenoare Fit Challenge V

511 0
511 0

Alexandra Vicu este pentru a doua oara prezenta la Fit Challenge. Ea a participat si la editia cu numarul IV si a castigat alaturi de Catalin Zdircea.

Alexandra se poate mandri cu numeroase premii la campionatele mondiale de fitness, si nu numai. Unele dintre cele mai importante competitii sunt:

  • 2015 – Grand Prix Pro Nutrition International – locul 1
  • 2016 – Tiger Classic International – locul 1 (Bucuresti)
  • 2017 – Body Power – locul 1 + Status Bikini Pro (UK, Birmingham)
  • 2017 – Goldentimes – categoria : Bikini Open si Female Buttocks Open – locul 2 (China, Zhengzhou)
  • 2017 – Xplosive Ape Grand Prix – categoria : Bikini Pro – locul 1 (UK, Birmingham)

1. Care este sportul tau preferat? De cat timp il practici?

Evident, sportul meu preferat este fitness-ul si il practic de aproximativ 10 – 11 ani. As dori sa precizez insa ca primii 3-4 ani au fost de initiere si nu ar fi corect sa ii pun la calcul la experienta mea, astfel mereu spun ca practic acest sport de aproximativ 7 ani.

2. Ce te-a determinat sa devii antrenor personal? Care este aria ta preferata din fitness si care sunt specializarile tale?

Ca si specializari, ar fi: fitness, instructor aerobic, instructor functional training, antrenor personal, nutritie si nu in ultimul rand, practicarea acestui sport la nivel de performanta, mai exact participarile la competitiile Bikini Fitness. Iubesc in mod egal toate aceste laturi ale sportului pe care il practic.

 

Ce m-a determinat sa devin antrenor personal? O intrebare la care imi place sa raspund cu drag si din suflet : imi place sa am o contributie in bunele schimbari ale stilurilor de viata ale persoanelor, imi place sa influentez pozitiv si sa motivez, imi place ca pot ajuta impartasind cunostintele mele din aceasta ramura, imi place cand vad progres si satisfactie.

3. Care crezi ca va fi punctul tau forte in aceasta competitie?

Cunostintele, studiile si experienta mea in vederea nutritiei si a fitness-ului si castigarea Fit Challenge 4.

4. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o până acum ca și antrenor?

Greu de spus, deoarece fiecare persoana vine cu o provocare aparte. Situatiile sunt diverse, pornind de la persoane cu probleme de sanatate si pana la proaspete mamici. Fiecare situatie este delicata si consider ca trebuie sa iti cunosti foarte bine clientul pentru a reusi sa gasesti acel “click” de care are nevoie.

5. Care crezi ca sunt cele mai mari provocari pe care le intampina un antrenor Fit Challenge?

Cele mai mari provocari sunt pentru antrenorii carora le sunt repartizati prin tragere la sorti concurenti din alte localitati si care nu au practicat niciodata acest sport, care nu au fost niciodata intr-o sala de fitness si culturism.

 

Asa cum am intampinat la editia a 4a Fit Challenge, consider ca nu este deloc usor sa pornesti de la zero, doar online, atat pe planul de antrenament cat si pe cel de alimentatie. Eu am avut noroc cu un concurent care a avut incredere in mine si m-a ascultat si totul a mers conform planificarilor si am iesit si invingatori.

6. Care este mesajul tau pentru cei care vor sa se inscrie la Pro Nutrition Fit Challenge V? Cand trebuie sa aleaga obiectivul masa musculara si cand sa slabeasca?

Pro Nutrition Fit Challenge V este o sansa pentru voi!  Nu aveti decat de castigat, prin acumularea de cunostinte in doar 3 luni de zile, cunostinte provenite din studii si practica de ani de zile. Suplimente, nutritie, plan de antrenament personalizat… eu zic ca este o sansa unica si merita pe deplin!

Lasa un comentariu