Evaluarea lui Catalin pe parcursul competitiei

1232 0
1232 0

• Cum ti s-a parut elevul tau la inceput? Credeai ca o sa se descurce?
La inceput am fost reticenta, imi doream sa mi se aloce o eleva si am fost putin dezamagita. Dupa cateva discutii cu Catalin am aflat si ca el nu mai facuse sport de cativa ani si ca atunci cand a practicat fitness a fost la un nivel mic, fara prea multe cunostinte. A inceput sa-mi placa provocarea, desi stiam ca va fi ceva greu de realizat daca el nu urma sa colaboreze indeajuns cu mine. La cantarul si masuratorile efectuate la startul competitiei in Dej, unde ne-am si cunoscut, Catalin avea 98.7 kg si obiectivul principal era sa scada in greutate si sa puna masa musculara. L-am intrebat ce isi doreste de la aceasta competitie si mi-a aratat o poza acum 2 ani de pe telefonul lui, Acolo a inceput provocarea pentru mine! Era o alta persoana in acea poza, unde era cu aproximativ 15-20 kg mai slab. Cand i-am zis ca asa va trebui sa arate dupa cele 3 luni, mi-a zambit subtil si atat. Probabil nu credea ca este posibil si mi-a zis ca ar vrea macar la 90kg sa ajunga.

• Care credeai ca vor fi cele mai mari provocari pentru el?
Totul parea o provocare. Totul trebuia inceput de la zero, incepand cu alimentatia si terminand cu antrenamentul in sala, tinand cont ca Fit Challenge se va desfasura online, Catalind fiind din Sibiu si eu din Iasi.

• Care au fost cele mai mari provocari de fapt?
Sincer nu cred ca a fost ceva ce pot spune ca a fost o provocare prea mare. Catalin s-a descurcat cu toti pasii care trebuiau urmati si nu s-a abatut nici o secunda, nu a ezitat nimic. Intreaga competitie a fost o provocare pentru el insa s-a descurcat de minune.

• Cum ti se pare ca a evoluat?
Sunt foarte mandra si fericita de evolutia lui Catalin in Fit Challenge 4. A trecut prin multe etape ale vietii in aceste 3 luni dar nu s-a abatut deloc de la planul propus. Am vazut in el multa dorinta, munca, persevernta, intelepciune. Si-a dorit cu adevarat sa respecte aceasta competitie si a facut totul pentru aceasta schimbare din viata lui. Nu as vrea sa omit sa precizez faptul ca pe parcursul celor 3 luni, nu s-a abatut de la planul Fit Challenge, desi ar fi putut sa foloseasca ca si scuze job-ul pe care il are (lucreaza mult, in ture si de zi si de noapte), si-a schimbat locuinta, si multe alte lucruri care se petrec in viata de zi cu zi si care pentru alte persoane semnifica “scuze” pentru a nu face eforturi si sacrificii pentru un rezultat bun. M-a intrebat mereu daca e bine sau nu sa faca ceva, a fost interesat sa respecte planul alimentar propus, a avut increderere in mine si in tot ceea ce i-am zis sa faca.

• De ce merita sa castige Fitchallenge 4?
Catalin merita sa castige Fit Challenge 4 pentru ca a dat dovada de extrem de multa intelepciune si perseverenta. Si-a schimbat intreaga viata, a facut toate eforturile care se puteau face, a ascultat 100% sau chiar 200% de mine si a urmat toate sfaturile si indicatiile pe care i le-am oferit. Probabil va intrebati cum pot fi atat de sigura ca a facut totul conform planului avand in vedere modul online al pregatiri, dar veti vedea in curand transformarea lui si atunci veti intelege.

• Ce sfaturi ai da cuiva care are aceleasi obiective ca ale elevului tau?
Sa renunte la scuze pentru a reusi sa realizeze o schimbare si sa se inscrie in Fit Challenge V pentru ca asta este o oportunitate de neratat !

• Ce ai invatat de la aceasta editie de Fit Challenge?
Mi-a placut enorm sa fiu antrenor Fit Challenge si faptul ca am putut realiza o schimbare in viata cuiva chiar si de la distanta (online).

• De ce ar trebui cineva sa se inscrie la Fit Challenge 5?
Oricine isi doreste o schimbare in viata, oricine are nevoie de informatii privind nutritia sportiva, Fit Challenge este solutia! Poate avea acces gratuit la o gama larga de informatii oferite de nutritionisti si de antrenori specializati si bine pregatit. Poate avea sustinerea Pro Nutrition in atingerea obiectivelor si poate dezvolta ulterior si o colaborare cu Pro Nutrition chiar si dupa incheierea competitiei.

TU CE SCUZE MAI POTI AVEA ATUNCI CAND TOTUL ITI ESTE PUR SI SIMPLU OFERIT, FARA A FI NEVOIT SA OFERI ALTCEVA IN SCHIMB DECAT PROPRIUL DEVOTEMENT?

Lasa un comentariu