Alimentatia in echipa Nicoleta si Claudiu

424 0
424 0

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul competitiei si finalistii nostri au trecut prin cateva saptamani grele, incarcate cu antrenamente si cu restrictii alimentare, dar transformarile sunt pe masura muncii lor si abia asteptam sa vedem rezultatele obtinute de ei.

In aceasta saptamana concurentii ne-au povestit despre cat de greu le-a fost sa se acomodeze cu planul alimentar stabilit impreuna cu antrenorii lor.

Citeste articolul si descopera cum s-a simtit Nicoleta Poteras dupa ce a adoptat noua dieta si daca va continua sa pastreze o alimentatie sanatoasa si dupa finalizarea competitiei!

Cu pasi mici dar repezi iata-ne ajunsi la sfarsitul celei de a 8-a sapamani din cadrul competitiei Fit Challenge V.

Au fost 8 saptamani grele cu antrenamente intense dar cand vezi rezultatele in oglinda uiti de tot efortul si sacrificiul depus.

Adaptarea la noul stil de viata  a fost destul de grea dar nu imposibila, iar odata cu trecerea timpului devine rutina zilnica si nu mai simti ca e o „dieta” insa sa nu uitam ca e destul de greu sa rezisti tenatatiilor din jurul tau cand ai de gatit pentru doi minioni si un sot care nu au nicio treaba cu caserola ta, dar cu toate acestea Nico a reusit.

Sunt mandra de mine, sunt mandra de cum am putut rezista multor tentatii din afara regimului meu chiar si la micile aniversari si petreceri avute in aceasta perioada. Rezultate demostreaza munca, efortul, sacrificiul si disciplina depuse de mine sub indrumarea si supravegerea antrenorului meu in tot acest timp.

Una peste alta ma simt foarte bine cu noul meu stil de viata, mult mai energica, ma odihnesc mai bine iar multe probleme de disconfort abdominal au disparut. Cu singuranta voi continua sa il urmez si dupa terminarea competitiei fit challenge deorece ma regasesc si imi aduce multe benefici, insa voi adauga mult iubitele si mult lipsitele mele oua … e tot ce imi lipseste in acest regim, restul se mai poate adapta, inlocui… insa ouale nu pot fi schimbate cu nimic.

Acest regim alimentar (sa il numim asa) mi se potriveste perfect deoarece nu ai restriciti cantitative, nu ai gramje, nu ai calcule, nu trebuie sa cantaresti absolut nimic. Nu ai ore fixe, nu ai un orar strict … totul e flexibil atat timp cat te incadrezi in categoria alimetelor permise, care din fericire este destul de lunga, larga si incapatoare.

Deci: „Mananci cat vrei, cand vrei, dar NU ce vrei!”

Dar pe langa toate astea de mare ajutor mi-au fost, imi sunt si imi vor fi suplimentele alimentare primite din partea celor de la Pro Nutrition, suplimente care isi fac treaba exact asa cum promit atat in sala cat si in afara ei.

Transformarea anului 2019 continua, stati pe aproape aceasta promite multe surprize.

Lasa un comentariu