Alimentatia in echipa Mihaela si Alexandra

400 0
400 0

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul competitiei si finalistii nostri au trecut prin cateva saptamani grele, incarcate cu antrenamente si cu restrictii alimentare, dar transformarile sunt pe masura muncii lor si abia asteptam sa vedem rezultatele obtinute de ei.

In aceasta saptamana concurentii ne-au povestit despre cat de greu le-a fost sa se acomodeze cu planul alimentar stabilit impreuna cu antrenorii lor.

Citeste articolul si descopera cum s-a simtit Hachi Mihaela dupa ce a adoptat noua dieta si daca va continua sa pastreze o alimentatie sanatoasa si dupa finalizarea competitiei!

Odata cu inceperea provocarii fit challenge 5, am adoptat un nou stil de viata, care include un regim alimentar. La inceput a fost destul de greu, pentru ca inainte mancam foarte haotic si destul de nesanatos. De la 2-3 mese pe zi am trecut la 5, iar pentru aceasta schimbare a trebuit sa incep sa ma trezesc foarte dimineata pentru a-mi pregati cateva caserole cu mancare.

Am renuntat la ciocolata, ulei, zahar, produse pe care le utilizam frecvent. Totusi, antrenoarea mea Alexandra mi-a explicat foarte detaliat de ce nu am voie sa le consum si ca ele pot fi inlocuite cu ceva sanatos. Astfel am inlocuit uleiul de floarea-soarelui cu uleiul de cocos, in doze mici, ciocolata cu batoane proteice si zaharul din alimentatie cu fructe.

In plus, datorita faptului ca mananc la fiecare 3 ore si vitaminelor, ma simt mereu energica. După aceste 3 luni cu siguranta voi continua sa mananc sanatos.

 

Lasa un comentariu